Online clairvoyance

Få svar på livets store spørgsmål
Førpris

350,-

Din Pris Fra

175,-

Du sparer 175 kr.
Udsolgt - 29 solgt

Se klart på parforholdet, arbejdslivet eller noget helt trejde

Går du og tumler med livets store spørgsmål og kan ikke finde svar? Går du og har svært ved at finde klarhed, overblik eller balance i dit liv? Går du og spekulerer på ting fra din fortid, nutid og/eller fremtid, og gerne vil vide besked? Så er en Clairvoyant session hos Din vej hjem lige noget for dig.

Clairvoyance er fransk og betyder at "se klart". Clairvoyance er et fantastisk redskab til at skabe klarhed og overblik i dit liv. Dette gælder både på familiefronten, dit arbejdsliv, dit indre liv ... og generelt er clairvoyance den bedste navigatør, du kan have ved din side i livet. 

Skræddersyet livsvejledning

En clairvoyant session hos Millah og Din vej hjem starter med en samtale om, hvad du gerne vil have svar på. Derefter skaber Millah kontakt til universet og hendes, muligvis også dine, guider, som vil hjælpe med at hente de svar ned, som du har behov for. 

Det kan være at du er i tvivl om hvilken retning der er bedst for dig at følge i din karriere, eller dit ægteskab/parforhold kører stramt, og du ikke helt ved hvad du skal stille op, for at løse det du står i? Alt det og meget mere kan en clairvoyant samtale være med til at kaste lys over for dig. 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Vælg mellem: 

  • 30 min. Online/telefonisk clairvoyance (175,-)
  • 60 min. Online/telefonisk clairvoyance (299,-)
loading map...
Din vej hjem
Lille kirkestræde 3 - 2 tv 5610 Assens