90 min. Lifting ansigtsbehandling

NYHED: Få et naturligt ansigtsløft - helt uden knive og nåle!
Førpris

800,-

Din Pris

395,-

Du sparer 405 kr.
Solgt 93
Dit tilbud slutter om 03:06:05:48

Få din ungdoms strålende glød tilbage!

En Lifting ansigtsbehandling er et perfekt alternativ til knive og nåle. Med den virksomme massage kan du få dit ansigts ungdommelige glød og fylde tilbage - på helt naturlig vis! Din uddannede massør Jelena bruger viden om ansigtets anatomi til at massere muskler og ligamenter for at give det aller mest effektive løft - og samtidig kan du føle dig godt tilpas, når psyko-emotionelle zoner masseres. Med en Lifting ansigtsmassage kan du se resultater allerede efter første gang!

Massagen inkluderer ansigt, nakke, décolleté, skulderled, arme og hoved. Derudover får du både peeling, maske og serum eller creme.

En maske der gør underværker
Som en del af massagen får du en næsten magisk alginate-maske. Den er ideel mod alderstegn, da den giver dig fornyet glød, mindsker rynker og pumper huden med dejlige naturlige vitaminer. Desuden stimulerer den hudens naturlige collagen-produktionen. Sammen med den effektive massage kommer du virkelig til at kunne se en forskel!

Her bliver lymfesystemet masseret og drænet, og resultatet er en reduktion af rynker, furer og ujævnheder - helt uden at strække huden. 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Glæd dig til: 

  • 90 min. Lifting ansigtbehandling

Psst! Hvis du bestiller en ny behandling hos Jelena på dagen, får du 30 % rabat.
Klinikken er kun for kvinder.

loading map...
Spa Studio
Gyldenløvesgade 6 1369 København K