Frit valg: Nyåbnede Loca's Loco

Lune vafler, varm chokolade eller is? Smag sydens søde varme og energi
Førpris

100,-

Din Pris

59,-

Du sparer 41 kr.
Solgt 197

Glæd dig til en glad, hjemmelavet smagseksplosion

Når du ankommer til Loca's Loco på Allégade på Frederiksberg, mødes du af en sand farveeksplosion. Fra den lille butik strømmer sydens varme og energi imod dig. Og det er der en grund til. Sydens smage går nemlig igen i isen, der har smage som guava og mango. Glæd dig til at sippe til den intense varme chokolade, tag en bid af den smagsfulde jordbærsorbet, eller nyd en god, sprød vaffel. 

Hygge, kvalitet og nydelse er nøgleord hos Loca's Loco. Her er formålet ikke at skynde sig afsted med sin isvaffel, men at sætte sig ned og give sig tid til at smage på de forskellige varianter. Derfor har Branco udviklet en vaffelskål, som ikke blot er super instagram-venlig men også kan rumme flere kugler end en almindelig vaffel. 

Hjemmelavet luksus - kendt fra TV
Hos Loca's Loco bliver der kredset for detaljerne, når der nørdes for at finde de helt rigtige smage og kombinationer. Al is i butikken er 100 % hjemmelavet og af de aller bedste, naturlige råvarer. Det blev også opdaget af TV2, hvor de i sommer var med i deres program OPLEV. 

 Se eller gense TV2's indslag her:

Universet støtter kakaodrømme 
Sætningen "Det her kan vi gøre meget bedre!" blev til starten på Loca's Locos is-eventyr. Branco, der er ejer, har siden barnsben gået med en drøm om at starte sit eget sted. Da han og hans søn sidste år drak en kop varm chokolade, vidste de med det samme, at det kunne de to lave meget bedre! de to. Samme dag så de, som et hint fra universet, en lille butik med ophørsudsalg, og Branco købte butikken og etablerede sit is-paradis.

Her er formålet at gøre hverdagen lidt mere sød. Og det har han i den grad formået! Med hele 18 forskellige is og- sorbetvarianter samt 20 forskellige toppings, varm chokolade og vafler, er du garanteret at få tilfredsstillet det tropiske dessertdyr i maven. Haps!


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

OBS. Der kan max. benyttes 2 værdibeviser pr. besøg

Du får:

  • Værdibevis til en værdi á 100 kr. (kan bruges på alt hos Loca's Loco)
loading map...
LOCA'S LOCO
Allégade 26, 2000 Frederiksberg