1,5 times forkælelse til din hud med synlige resultater

Kombiner lysterapi m. Oxygenbehandling eller Dermaplaining
Førpris

879,-

Din Pris

345,-

Du sparer 534 kr.
Udsolgt - 71 solgt

Vejen til en smuk hud med masser af glød og vitalitet

Hos Kostbalanz er sundhed i fokus – både den indre og ydre. Nu kan du besøge den fine klinik, og forkæle din hud med en effektiv og godgørende behandling, der giver glat og smuk hud. 

Ved lysterapien anvendes en særlig LED-maske, der udsender naturlige lysbølger. Det forebygger alderstegn, hjælper mod ar og akne samt hæmmer dannelsen af pigmenter. Der er forskellige farvefrekvenser, og hver farve har sin egen fordelagtige virkning for din hud.

Kombiner lysterapien med enten en Oxygenbehandling eller den nye behandling Dermaplaning. 

I Oxygenbehandlingen bruges ilt til at transportere fugt og sera ind i hudens dybere lag. Resultatet er en glat, frisk og spændstig hud fuld af fugtighed.

Dermaplaning er en kombination af en effektiv peeling, som fjerner de døde hudceller, og fjernelse af de fine hår i ansigtet. Efter behandlingen vil din hud have mere glød og være silkeglat.

Vælg den forkælende behandling, der passer bedst til din hud. Om du vælger den ene eller anden, er du garanteret synlige resultater allerede efter første behandling! 

Hvad siger kunderne?

”Jeg var så heldig at jeg fik en lækker ansigtsbehandling i fødselsdagsgave, hvor der både var ansigtsmassage, masker og jeg fik noget LED lys der samlet set skulle give et lille ansigtsløft (...)Jeg fik en behandling på højt niveau, det var super afslappende og så er Hitaf god til at lytte – der var bare så roligt, og hun har styr på det. (...) Jeg anbefaler helt klart Hitaf til andre. Hun er dygtig og rolig og tryg at være sammen med og blive behandlet af.” - Rosa Dahl


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Vælg mellem:

  • 60 min Oxygenbehandling + 30 minutters lysterapi 
  • 60 min Dermaplaning + 30 minutters lysterapi
loading map...
Klinik Kostbalanz
Birkedommervej 32, 2400 København NV