Effektiv markedsføring

Hvorfor skal din virksomhed på Downtown.dk?

 

Gratis og 100% risikofrit
Gratis markedsføring, stor rækkevidde og ingen risiko. Ja, der er gode grunde nok til at markedsføre din virksomhed på Downtown. Faktisk kan vi ikke se, hvorfor du ikke skulle gøre det.

 

Hvad får du ud af det
Din virksomhed er i de bedste hænder hos vores professionelle team af marketingkonsulenter, skribenter og fotografer. Hvad enten du har en nystartet cafe eller en etableret virksomhed med nye produkter, sørger vi for en bred eksponering for en købestærk målgruppe. Vi skræddersyr din kampagne i tæt samarbejde med dig, før vi sender den ud til vores 300.000 medlemmer.

 

Hvad får vi ud af det
For hvert værdibevis du sælger på Downtown, tager vi et mindre beløb. Vi er med andre ord på samme hold. Vi vinder kun, hvis du vinder.


Hiv fat i en marketingkonsulent, og hør nærmere:

 

SALG

København


  • Kasper Müller
   Salgsdirektør og partner
    
  • Sara Kvetny
   Senior Salgskonsulent 
   Sara har altid et smil på læben og er et glædessmittende indslag. Hun er mor til en lille dreng og har en forkærlighed for matchende farverigt tøj.
  • Lone K. Næsborg
   Senior Salgskonsulent
    
    
  • Christine Thomassen
   Senior Salgskonsulent
   Telefon 51 91 39 28
   Christine er Downtowns nyeste skud på stammen. Med et kæmpe gå-på-mod, en endnu større ja-hat og masser af erfaring med i rygsækken, får hun altid tingene til at ske.
  • Marie Gruelund
   Senior Salgskonsulent (BARSEL)
   Marie er Downtowns flammerøde energibombe. Hun er Nørrebro-elsker, og i sin fritid maler hun byen rød, samler på fregner og siger tingene, som de er.
  • Camilla Jensen
   Senior Salgskonsulent (BARSEL)
   Telefon 20 63 92 32
    

SALG

Shopping


  • Mikkel Bolander
   Salgsansvarlig Downtown Shopping
   Mikkel er basketspillende superfar med hang til herremiddage. På kontoret er han modens mester med et utømmeligt lager af perfekt strøgne skjorter.
  • Anders Hiul
   Produkt Manager
   Telefon 71 99 57 82
   Anders er fodboldentusiast og musikkender, og i weekenderne besøger han loppemarkeder og kulturelle begivenheder med en klapvogn mellem hænderne.

SALG

Aalborg, Aarhus & Odense


   • Malue Annika Jørgensen
    Senior Salgskonsulent
    Malue er firmaets bonderøv med begge ben solidt plantet i den jyske muld. Malue drøner omkring i byerne og opsnapper de sidste nye steder i Jylland og på Fyn. Altid frisk på nye og spændende udfordringer.