Modnede gourmetskinker - 4/6/8-9 kg

Imponer dine gæster med smag - holder i en måned efter åbning!
Førpris

1.199,-

Din Pris Fra

559,-

Du sparer 640 kr.
Udsolgt - 39 solgt

Perfekt til sommerens fester

Skal du holde en studenterfest, et bryllup eller måske en stor sommerfest? Så er en lækker modnet skinke noget af det lækreste - og mest imponerende - du kan servere for dine gæster. 

Skinkerne er noget af det ypperligste, du kan få - og det kommer af den nænsomme proces med at lave dem. I kældre gennemgår de en modningsproces på 12-15 måneder. Det betyder, at din skinke får en intens smag, smelter på tungen - og at den kan holde sig uåbnet i op til et år og 1 måned efter åbning. Desuden har skinken et lavt saltindhold - så du virkelig kan smage den intense smag.

Iberico - kongen af gris
Vælg en bov på 4 kg, en skinke på 6 kg - eller gå all in med en Deluxe Iberico-skinke på 8-9 kg. Skinken stammer fra Iberico-grisen fra Jabugo-området i Spanien. Iberico-skinken er kendt for sin aromatiske smag, der ifølge producenten, Delizius Deluxe, er et resultat af opdrætning, det lokale klima og en modningsproces på 24-30 måneder.

Lad alle dine grisedrømme gå i opfyldelse, og smag én af de 3 fantastiske skinker fra Delizius Deluxe Ham. Hvis det skal være ekstra imponerende, kan du tilkøbe en smuk skinkeholder i træ fra Banqueta Quittin - så. kan din skinke virkelig komme til sin ret. 


Information  

Se mindre

Levering  

Se mere

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Der er et begrænset antal til salg af de enkelte variationer. 

Der er gratis fragt. 

Vælg mellem: 

  • 1: Deluxe Cellarhærdet Bovskine - ca. 4 kg (559,-
  • 2: Deluxe Cellarhærdet skinke - ca. 6 kg. (699,-)
  • 3: Deluxe hærdet Iberico-skinke - ca. 8-9 kg. (2.495,-)
  • 4: Skinkeholder i træ fra Banqueta Quittin (49,5 x 15,5 x 25,3 cm). (149 kr.)