Modnede gourmetskinker - 4/6/8-9 kg

Imponer dine gæster med smag - holder i en måned efter åbning!
Fra559DKK
FØRPRIS 1.199 DKK
Spar 53 %
Udløbet
39 har købt
DEALtorvet.dk er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Perfekt til sommerens fester

Skal du holde en studenterfest, et bryllup eller måske en stor sommerfest? Så er en lækker modnet skinke noget af det lækreste - og mest imponerende - du kan servere for dine gæster. 

Skinkerne er noget af det ypperligste, du kan få - og det kommer af den nænsomme proces med at lave dem. I kældre gennemgår de en modningsproces på 12-15 måneder. Det betyder, at din skinke får en intens smag, smelter på tungen - og at den kan holde sig uåbnet i op til et år og 1 måned efter åbning. Desuden har skinken et lavt saltindhold - så du virkelig kan smage den intense smag.

Iberico - kongen af gris
Vælg en bov på 4 kg, en skinke på 6 kg - eller gå all in med en Deluxe Iberico-skinke på 8-9 kg. Skinken stammer fra Iberico-grisen fra Jabugo-området i Spanien. Iberico-skinken er kendt for sin aromatiske smag, der ifølge producenten, Delizius Deluxe, er et resultat af opdrætning, det lokale klima og en modningsproces på 24-30 måneder.

Lad alle dine grisedrømme gå i opfyldelse, og smag én af de 3 fantastiske skinker fra Delizius Deluxe Ham. Hvis det skal være ekstra imponerende, kan du tilkøbe en smuk skinkeholder i træ fra Banqueta Quittin - så. kan din skinke virkelig komme til sin ret. 



Der er et begrænset antal til salg af de enkelte variationer. 

Der er gratis fragt. 

Vælg mellem: 

  • 1: Deluxe Cellarhærdet Bovskine - ca. 4 kg (559,-
  • 2: Deluxe Cellarhærdet skinke - ca. 6 kg. (699,-)
  • 3: Deluxe hærdet Iberico-skinke - ca. 8-9 kg. (2.495,-)
  • 4: Skinkeholder i træ fra Banqueta Quittin (49,5 x 15,5 x 25,3 cm). (149 kr.)

Information

Se mere

SÅDAN TAGER DU HUL PÅ DIN SKINKE/BOV

  • Når du skal til at skære din skinke er det en god idé, at bruge en skinkekniv og evt. en skinkeholder. Skinkeknive er kendetegnet ved deres tynde og lange skær, som giver dem den nødvendige fleksibilitet til udskæringen. Du skal også bruge en kort kniv til at pudse skinken og fjerne en del af fedtet.
  • Hvis du har tænkt dig at spise skinken over en længere periode er det bedst at vende den så kloven vender nedad. På denne måde starter du med at spise 'babillaen', der normalt tørrer ud hurtigere end 'mazaen',som er den øverste del med mest kød på.
  • Når skinken er blevet sat på skinkeholderen er det første, du skal gøre, at fjerne skorpen og det gullige fedtlag. Behold fedtet til at dække skinken med når du er færdig med at skære. Skær derefter et dybt snit i benet som skal bruges som udgangspunkt for udskæringen.

SÅDAN SKÆRER DU DIN SKINKE/BOV

  • Nu hvor du er klar til at starte med uskæringen er det første du skal huske på, at snittene altid bør udføres vandret og med kniven vendt væk fra din krop. Hold altid hænderne væk fra knivens bane for at undgå ulykker. Skær forsigtigt og sikkert.
  • Når kniven kommer i kontakt med kødet skal du lave et let diagonalt snit. Derefter vender du skæret så det ligger fladt ind til skinken, og bruger en frem-og-tilbage bevægelse til at skære den i tynde men ikke særlig lange skiver.
  • Du kan bruge hele skinken. Når du er færdig med 'babillaen' kan du vende skinken og begynde på 'mazaen'. Du kan skære de sværeste dele i terninger og bruge dem i alskens opskrifter. Husk at skære forsigtigt og nyd hele din Jabugo skinke.

SÅDAN SPISES DIN SKINKE/BOV

  • Skinken bør spises ved en stuetemperatur på omkring 21°C for at fedtet kan frigive sin fulde smag. Skiverne skal være så tynde som muligt for at skinken kan nydes fuldt ud.
  • Selvom skinken er fremragende i sig selv, kan du også kombinere den med en række andre smagsvarianter, hvor målet altid bør være at få den sekundære smag til at fremhæve skinkens. At lave sammensætninger med skinke er en kunst i sig selv, og vi opfordrer dig til at afprøve din foretrukne kombination.
  • Udover den klassiske kombination med rødvin, anbefales det at kombinere med øl, champagne og rose eller hvidvine til at skærpe appetitten med surhedsgraden af disse produkter, samt at øge fedtsmagen til skinken.

Levering

Se mere
  • Fragten er gratis.
  • Varen afsendes 5 hverdage efter køb.
  • Du skal ikke foretage dig yderligere, efter du har benyttet dig af denne kampagne. Produktet sendes direkte til den adresse, du oplyser ved købet. Hvis du ikke er hjemme ved levering, bliver pakken sendt til nærmeste posthus.
  • OBS: Oplys evt. den adresse, som du befinder dig på i dagtimerne på hverdage, f.eks. din arbejdsadresse. Husk at skrive firmanavnet øverst og dit eget navn som att.

 

Betingelser

Se mere
  • Alle spørgsmål vedr. produktet, levering samt reklamation og klager mv. rettes til forhandler på mail: mail@dealtorvet.dk eller tlf.: 50303303 (på hverdage mellem kl. 10 og 14).
  • Der er ikke returret på levnedsmidler. 
  • Din e-mailadresse vil blive udleveret til forhandleren. Den vil ikke blive brugt til andet end information vedrørende denne ordre.
  • Varen leveres af aftaleparten. Downtown DK ApS er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med aftalepartens levering af varen.
  • Er du i tvivl om betingelserne vedrørende dit køb? Find svaret her: www.downtown.dk/spotvarer/pages/faq

Aftalepart

Se mere
DEALtorvet.dk
CVR: 32655858
Adresse
Tronkærgårdsvej 258
8541

Modnede gourmetskinker - 4/6/8-9 kg

Imponer dine gæster med smag - holder i en måned efter åbning!
Fra559DKK
FØRPRIS 1.199 DKK
Spar 53 %
Udløbet
39 har købt
DEALtorvet.dk er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Der er et begrænset antal til salg af de enkelte variationer. 

Der er gratis fragt. 

Vælg mellem: 

  • 1: Deluxe Cellarhærdet Bovskine - ca. 4 kg (559,-
  • 2: Deluxe Cellarhærdet skinke - ca. 6 kg. (699,-)
  • 3: Deluxe hærdet Iberico-skinke - ca. 8-9 kg. (2.495,-)
  • 4: Skinkeholder i træ fra Banqueta Quittin (49,5 x 15,5 x 25,3 cm). (149 kr.)