GlamWhite Elite Kit – sikker hjemmeblegning

Har dine tænder set lysere tider? Der er heldigvis hjælp at hente
Førpris

235,-

Din Pris Fra

150,-

Du sparer 85 kr.
Udsolgt - 46 solgt

Se resultater allerede efter første behandling!

Find det store smil frem med hjælp fra det professionelle Elite Kit fra GlamWhite, der sikkert, nemt og hurtigt bleger dine tænder op til 7 nuancer hvidere.

Blegningen foregår hjemme hos dig selv ved hjælp af en tilpasset blegeskinne med tilsat syringe – en gel, der renser og bleger dine tænder.

Skader ikke din emalje
Blegning af tænder kan slide på din emalje. Det skyldes brintoverilte, der bl.a. bruges hos tandlæger, når de bleger dine tænder. Det er dog ikke lovligt at have mere end  0,1% brintoverilte i hjemme-blegningsprodukter. Du finder det derfor heller ikke hos GlamWhite. I stedet er deres hovedingrediens natriumpercarbonat, et miljøvenligt kemikalie, der sammen med de øvrige ingredienser gør dine tænder lysere.

Det betyder også, at blegningen er helt smertefri.

Hvor hvide bliver mine tænder?
Det er meget forskelligt. Det afhænger af dine tænders naturlige farve, og hvor beskidte de er. Det er ikke sikkert, at du får kridhvide tænder, men de vil helt sikkert blive hvidere. Det er vigtigt at have realistiske forventninger, når du kaster dig ud i hjemmeblegning. GlamWhites tests viser, at deres kunder i gennemsnit rykker sig 3,6 nuancer og helt op til 7 efter bare en behandling.

Psst! Da GlamWhite ikke indeholder brintoverilte, men kun arbejder på tandens overflade, kræver det vedligeholdelse. Køb en ekstra Syringe-gel, så har du til næste gang dine tænder trænger! 


Information  

Se mindre

Levering  

Se mere

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Der er et begrænset antal til salg af de enkelte variationer.

Alle priser er inkl. 49 kr. i fragt

Vælg mellem: 

  • GlamWhite Elite Kit 
    Downtown pris 150 kr. Normalpris: 235 kr. Spar 36 %!
  • GlamWhite Elite Kit + 1 ekstra 10 ml Syringe
    Downtown pris 175 kr. Normalpris: 358 kr. Spar 51 %!