Måltidskasser fra HelloFresh

Sundt nytårsforsæt? Spar op til 725 kr. på 4 kasser!
Førpris

429,-

Din Pris

280,-

Du sparer 149 kr.

Danmarks mest fleksible måltidskasse

Januar er over os, og hverdagen lurer. Har du måske et nytårsforsæt om at spise sundere i 2022? Gør det nemt for dig selv, og få aftensmaden leveret, så du ikke skal bruge tid på indkøb og kreative, sunde madplaner! I anledning af et nyt år kan du købe måltidskasser fra HelloFresh med 30 % rabat på dine første to måltidskasser og 10 % på din tredje og fjerde måltidskasse.

Fleksibel, let og lækker
Hos HelloFresh er der ingen bånd(pasta), der binder dig. Du bestemmer selv, hvad der skal i måltidskassen uge for uge. Så leverer de alle de friske ingredienser til døren! Hver uge får du 15 opskrifter at vælge imellem – med alt fra danske darlings til det vidunderlige verdenskøkken.

Skulle du have lyst til at springe en levering over, foretage ændringer i din bestilling eller opsige dit abonnement, så kan du til hver en tid gøre dette.

Hvad skal du vælge? 
Det kan være svært at bedømme hvilken måltidskasse, der passer bedst til dine madlavningsevner og familiens smagsløg. HelloFresh har naturligvis flere forskellige typer måltidskasser med/uden kød, en familievenlig, en klassisk kasse med favoritter og en hurtig kasse til dig, der både vil nyde god mad og spare tid.

Kassen fås for 2 eller 4 personer, og du kan vælge 3, 4 eller 5 måltider pr. uge. Kassen indeholder friske råvarer og enkle, men gennemførte trin-for-trin opskrifter. Så du kan glæde dig til god mad, uden bøvl, og spare dig selv for tid, som du kan bruge på det, der virkelig betyder noget. Du bestemmer også selv, hvornår din kasse skal leveres til din dør!

Spar op til 725 kr. på 4 kasser!
Når du køber din måltidskasse via Downtown får du 30 % i rabat på dine 2 første måltidskasser og 10 % på din tredje og fjerde. Du opnår derfor den største besparelse, jo flere måltider du køber! 

PSST! HelloFresh forpligter sig til 100 % kompensation af direkte CO2-udslip - hvilket gør det til dit bæredygtige valg af måltidskasse!

HelloFresh får gode anmeldelser med på vejen: 

“Stort udvalg af forskellige retter, der kan skiftes ud, så man har mulighed for at sammensætte kassen lige efter familiens smag”, Anja, set på Trustpilot.
⭐⭐⭐⭐⭐

“Vil helt klart anbefale det til alle, der vil prøve noget nyt og anderledes og bedst af alt = Mad der SMAGER af noget!”, Elisabeth, set på Trustpilot.
⭐⭐⭐⭐⭐


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Du får: 

  • Mulighed for at spare 30 % på dine første to måltidskasser og 10 % på din tredje og fjerde måltidskasse!

Når du klikker "Læg i min kurv" sendes du direkte over til HelloFresh, hvor du opretter en konto og vælger din måltidskasse(r).

Bemærk: Du modtager ikke et værdibevis fra Downtown i forbindelse med dette tilbud. 

Psst! Sæt på pause eller spring uger over når du vil - der er ingen bånd(pasta), der binder dig.