Måltidskasser fra RetNemt

Du får 30 % rabat på de første 3 kasser - SPAR op til 1331,-
Førpris

378,-

Din Pris

265,-

Du sparer 113 kr.

Sund, hjemmelavet mad på bare 30 minutter!

Mange familier vil gerne spise sund, lækker og varieret aftensmad hver dag. Det er dog de færreste, der har tid til det i en travl hverdag. Det er her RetNemt-måltidskasser kommer ind i billedet, som på mange områder gør din hverdag meget nemmere.

Det er utroligt nemt at tilpasse sin RetNemt-måltidskasse til ens families behov og lyster. Derudover slipper man selvfølgelig også for besværlige indkøb, kedelige madplaner og mad, familien ikke kan lide. Alle råvarer og ingredienser kommer i afmålte mængder og med let tilgængelige opskrifter.

Så er der hjemmelavet, sund og lækker aftensmad klar på 30 minutter, som alle i familien kan lide. 

Psst! RetNemt får masser af rosende ord med på vejen af deres kunder - her er et par eksempler:

Vi synes faktisk at måltidskasserne fra RetNemt er ret geniale. God kvalitet på råvarer. Vi nyder at få inspiration til nye spændende retter ind vi vores hverdag, vi fortsætter i hvert fald som kunder. Fleksibelt bestillingssystem og god service ved henvendelser. Dejligt at man genbruger kasserne igen. - Lene, set på Retnemt.dk

Vi er super glade for disse måltidskasser. Det er såå nemt, lækkert og varieret. Der er heller ingen problemer med at ændre retterne. Vi kan ikke få armene ned over den lettelse det er i hverdagen, ikke længere at være tom for ideer til aftensmad eller foretage panikindkøb på vej hjem fra arbejde, fordi man igen igen har glemt, at der er noget der hedder aftensmad. - Tanja, set på Retnemt.dk


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Du får: 

  • 30 % rabat på dine tre første måltidskasser fra RetNemt

Når du klikker "Læg i min kurv" sendes du direkte over til RetNemt, hvor du nemt opretter en konto og vælger din måltidskasse.

Bemærk: Du modtager ikke et værdibevis fra Downtown i forbindelse med dette tilbud.