Efterårskasse fra Winefamly - prisgaranti

6 flasker direkte fra vinbonden med gratis og hurtig fragt
Førpris

518,-

Din Pris Fra

364,-

Du sparer 154 kr.
Dit tilbud slutter om 03:04:38:25

Bliv en del af familien - kvalitetsvin til indkøbspris

Efteråret er over os og 2021 er så småt ved at gå på hæld og det synes Winefamly også skal afspejles i glassene. Derfor kan du nu vælge mellem 2 forskellige pakker af sæsonens bedste vin eller 1 pakke af årets bestsellers - med 6 forskellige flasker i hver. Er du mest til rød, hvid - eller lidt af hvert? Winefamly sørger for at fylde dine glas op med kvalitetsvine - til indkøbspris. 

Kærlighed til vin
Winefamly er resultatet af en umættelig kærlighed til vin og gastronomi - og det betyder bedre vin i dit glas. Det er derfor, at du hos Winefamly altid kan finde både gode hverdagsvine til lave priser og gå på opdagelse i de mere unikke flasker, når der skal fejres mere, end at det er blevet tirsdag.

Hos Winefamly er det vigtigt, at alle har adgang til vinfællesskabet - derfor er et medlemskab hos Winefamly gratis.

Fra bonde til bord
Winefamlys lave priser er resultatet af et tæt samarbejde med vinbønder. Alle de vine, du finder i sortimentet, er blevet smagt på, duftet til og udvalgt af Winefamly. Fordi de selv importerer vinen, bliver dens pris i sidste ende markant lavere for deres medlemmer. Oplev en verden af vin - til Europas laveste markedspris.


Information  

Se mindre

Levering  

Se mere

Betingelser  

Se mere

Vælg mellem: 

  • Røde favoritter, 6 flasker (363,73)
  • Hvide Darlings, 6 flasker (368,36)
  • 2021 bestsellers, 6 flasker (406,12)

Når du klikker "Læg i min kurv" sendes du direkte over til Winefamly, hvor du opretter en gratis profil.

Bemærk: Du modtager ikke et værdibevis fra Downtown i forbindelse med dette tilbud. Du opretter nemlig din profil direkte hos Winefamly, når du klikker "Læg i min kurv".