Øko Lash- og Eye Serum

Få smukke bambivipper og skønne øjne - uden kemi! - Inkl. fragt
Førpris

334,-

Din Pris Fra

179,-

Du sparer 155 kr.
Udsolgt - 41 solgt

Øko Lash- og Eye Serum udviklet af erfaren ekspert

Øko Lash Serum og Øko Eye Serum fra Pio Skincare giver dine øjenomgivelser et boost. Og så er Pio Skincares Lash Serum en af de få økologiske på markedet! De naturlige og økologiske ingredienser sørger for at pleje dine vipper og give dem et vækst-boost. Pio Skincare anvender kun nøje udvalgte og naturlige olier og vitaminer for at pleje og gendanne dine vipper optimalt.

Naturlige, plejende ingredienser
Produkterne er sammensat af ingredienser, der både plejer, fugter og renser, og er derfor medvirkende til at give dine vipper og hud langsigtede resultater. Lash Serum indeholder bl.a. B3-vitamin, som fremmer hårvækst, samt black seed olie, som er rig på antioxidanter og har en plejende effekt. Eye Serum fra Pio indeholder bl.a. hyaluronic acid, som fugter og renser huden, samt hemp seed oil der fugter uden at forstoppe porerne. Og alle ingredienserne er allergivenlige og 96% økologiske.

Serummerne er udviklet af Sarah Elahi, som er ekspert inden for hudterapi. Hun har personligt udført næsten 60.000 ansigtsbehandlinger.

Du skal ikke tænke over, hvilken hud du har, for serummerne kan anvendes af alle hudtyper! Og så kommer de i 10 ml. flasker - så du kan nyde godt af de plejende produkter i meget lang tid.


Information  

Se mindre

Levering  

Se mere

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Der er et begrænset antal til salg.

Prisen er inkl. fragt på 29 kr.

Vælg mellem:

  • 1 x Øko Lash Serum 10 ml. (179,-)
  • 1 x Øko Lash Serum 10 ml. + 1 x Øko Eye Serum 10 ml. (329,-)