Lyt til dine yndlingsbøger på Chapter

Få 45 dages gratis lyd- og e-bøger med personaliseret indhold!
Førpris

80,-

Din Pris

0,-

Du sparer 80 kr.

En gratis gave til dig selv - og dine unger!

Tag Chapter i ørene og bliv klogere på vej til arbejde med e-bogen "Lev mere tænk mindre", eller gør madlavningen sjovere ved at lytte til den spændende krimi "Opløst". 
 

Chapter er en ny lyd- og e-bogstjeneste med masser af spændende og lærerigt indhold. Og så kan du endda personalisere indholdet, så du bliver præsenteret for dine yndlings-genrer.

En fortælling rigere
Formålet med Chapter er at tage dig med bag om bøgerne for at gøre fortællingerne endnu rigere. Du kan komme tæt på forfatterne bag de mange spændende bøger, du lytter til eller læser, for på den måde at komme helt ind mellem linjerne.

Få inspiration til nye titler og forfattere
Chapter har alverdens lydbøger og e-bøger, og der kommer hele tiden nye titler til. Det kan være lidt uoverskueligt. Derfor hjælper Chapter dig med at gøre dit indhold personligt og inspirerer dig til nyt. Du kan lave din egen genreprioritet, når du åbner appen, så Chapter kan guide dig til de bøger, du foretrækker.

Det største børneindhold
Chapter har det største udvalg af børneindhold og mange af titlerne fås eksklusivt i deres app – både som lydbøger og e-bøger. Glæd dine børn med fortællinger og eventyr, som vækker en livslang læselyst og nysgerrighed.

Prøv Chapter helt gratis - og uden binding HER


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Du får: 

  • 45 dages ubegrænset adgang til Chapter - uden binding!

Når du klikker "Læg i min kurv" sendes du direkte over til Chapter, hvor du opretter en profil. Du vælger selv, hvilket abonnement du vil prøve gratis. 

Bemærk: Du modtager ikke et værdibevis fra Downtown i forbindelse med dette tilbud. Du opretter nemlig din profil direkte hos Chapter, når du klikker "Læg i min kurv".