Skræddersyet skjorte: ÅBNINGSTILBUD!

LENTA laver den perfekte skjorte - med dine 3D-mål - M/K
Førpris

1.199,-

Din Pris

149,-

Du sparer 1.050 kr.
Udsolgt - 159 solgt

Nu åbner Nordens største univers af eksklusivitet!

Gå efteråret i møde med stil og kvalitet! - til en uhørt skarp åbningspris De seneste 1,5 år, siden modehuset LENTA åbnede, er de blevet synonym med skræddersyede jakkesæt og skjorter i udsøgt kvalitet til en uhørt skarp pris. Og nu slår de dørene op for Nordens største custom tailoring-hus i Grønnegade i København. Her udfolder sig et univers, hvor skræddersyet selvforkælelse er i højsædet: en fabelagtig frisør, en skomager - og du kan selvfølgelig få syet en af LENTAs fantastiske skjorter, mens du nyder en whiskey, en cosmopolitan eller en friskbrygget kop kaffe i husets bar.

Din skjorte fra LENTA kommer til at have en helt unik pasform og vil sidde absolut perfekt på din krop, hvad end du er mand, kvinde, høj eller lav. Du kan være sikker på, at med LENTA bliver du godt klædt på til et hvert arrangement, der kræver en god skjorte. Din skjorte fra LENTA bliver uden tvivl din nye go-to.

Frit valg på alle bøjler
Nu har du helt eksklusivt muligheden for at vælge frit mellem alle LENTA's stoffer, snit og farver. Du kan vælge mellem mere end 400 forskellige! 

Topmoderne 3D-præcision
Hos LENTA bruger de den nyeste 3D-full body-teknologi. Med 3D scanneren er de i stand til at kortlægge din kropsform og udtrække over 2,4 mio forskellige mål med en præcision som selv ikke den mest rutinerede skrædder kan efterligne. Men det går ikke ud over servicen. I de eksklusive lokaler i Knabrostræde sørger LENTA for at rette til, så dit sæt sidder helt perfekt. Dét er LENTA-oplevelsen.


Information  

Se mindre

Levering  

Se mere

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Der er kun 200 værdibeviser til salg. 

Der kan max. købes 2 værdibevis pr. person.

Du får: 

  • 1 skræddersyet skjorte i høj kvalitet fra LENTA

OBS! Dette er et åbningstilbud til en uhørt skarp pris, der kun gælder åbningsweekenden i LENTAs nye lokaler. Værdibeviset skal indløses i åbningsweekenden 10-12 september.

loading map...
Lenta
Grønnegade 3, 1107 København K