Skræddersyet jakkesæt fra LENTA

Til dig, der sætter en ære i godt håndværk
Førpris

11.200,-

Din Pris

3.499,-

Du sparer 7.701 kr.
Solgt 46
Dit tilbud slutter om 04:06:37:13

Dansk modehus åbner Nordens største univers af eksklusivitet

De seneste 1,5 år, siden modehuset LENTA åbnede, er de blevet synonym med skræddersyede jakkesæt i udsøgt kvalitet til en uhørt skarp pris. Og nu slår de dørene op for Nordens største custom tailoring-hus i Kbh K. Her udfolder sig et univers, hvor skræddersyet selvforkælelse er i højsædet: en fabelagtig frisør, en skomager - og du kan selvfølgelig få syet et af LENTAs fantastiske signatur-jakkesæt, mens du nyder en whiskey, en cosmopolitan eller en friskbrygget kop kaffe i husets bar.

3D-præcision og godt håndværk
Hos LENTA skubber de grænserne for design og teknologi, men forbliver altid tro mod kunsten at skræddersy og traditionelt håndværk.

Til deres skræddersyede jakkesæt bruger de den nyeste 3D full body-teknologi til at kortlægge din kropsform og udtrækker over 2,4-2,7 mio forskellige mål med en præcision, som selv ikke den mest rutinerede skrædder kan efterligne. Men det går ikke ud over servicen. I de eksklusive lokaler sørger LENTA for at rette til, så dit sæt sidder helt perfekt. Dét er LENTA-oplevelsen. Og nu kan du endda få den til en helt vanvittig god pris! 

Frit valg på alle bøjler
Du vælger frit mellem alle LENTA's stoffer, snit og farver. De har over 2500 metervarer i forskellige materialer og udtryk - så du med garanti får opfyldt dine jakkesætsdrømme. Alle deres stoffer kommer udelukkende fra de bedste stofproducenter i Italien og England.  

Psst! LENTAs skræddersyede jakkesæt fås til både til kvinder og mænd! Få et powersuit, der passer lige til dig! 


Information  

Se mindre

Levering  

Se mere

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Du får: 

  • 1 stk. valgfrit skræddersyet jakkesæt i 2 dele fra LENTA 

Psst! Dit jakkesæt er inkl. 2 fittings og kyndig vejledning fra LENTAs professionelle personale. 

loading map...
Lenta
Grønnegade 3, 1107 København K