2 mdr. gratis Mofibo

Få adgang til Danmarks største samling af e- og lydbøger!
Førpris

258,-

Din Pris

0,-

Du sparer 258 kr.

Tag nemt de gode læseoplevelser med ud i haven eller på ferien!

Nu kan du se frem til at prøve Mofibo, som har over 300.000 e- og lydbøger og dermed Danmarks største samling. Du får tjenesten helt gratis i 2 måneder!

Mofibo er en abonnementstjeneste, hvor du får ubegrænset adgang til lydbøger og e-bøger via deres smarte app, som kan bruges både på mobil og tablet. Du kan lytte til alt fra bestsellers, prisbelønnede krimier og romaner - til børnebøger, biografier og Mofibo Originals, som kun findes på Mofibo-app'en.

Mofibo er til dig selv - og hele familien
E- og lydbøger er for alle! Selvom du sværger til normale bøger, er der mange fordele ved e- og lydbøger. Du kan underholde ungerne mens der laves mad, og en lydbog kan tages med på farten - f.eks. på en gåtur eller på vej til skole og arbejde. Og ligesom dine bøger på bogreolen, kræver e- og lydbøger ikke internet. Du skal blot downloade dine yndlings e- og lyd-bøger til bilturen, en gåtur i forårsolen - eller i sommerhuset uden Wi-fi. 

Ubegrænset underholdning - uden binding
Mofibo har både danske og engelske titler - og du vil endda finde helt nye titler, som kun lige er landet hos boghandleren. Du får en gratis prøveperiode på hele 2 måneder så du kan se, om Mofibo er noget for dig. Glæd dig til at udforske en verden af bøger - helt gratis og uden binding.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Du får: 

  • 2 mdr. (60 dages) ubegrænset Mofibo - uden binding!

Når du klikker "Læg i min kurv" sendes du direkte over til Mofibo, hvor du opretter en profil.

Bemærk: Du modtager ikke et værdibevis fra Downtown i forbindelse med dette tilbud. Du opretter nemlig din profil direkte hos Mofibo, når du klikker "Læg i min kurv".