Sous Vide m. app-styring – evt. med tilbehør

Det er ikke svært at lave mørt, saftigt og smagfuldt mad – Gratis fragt!
Førpris

1.799,-

Din Pris Fra

795,-

Du sparer 1.004 kr.
Udsolgt - 4 solgt

Derfor bliver kokkens bøf altid perfekt!

Den har været hemmeligheden bag restauranternes perfekt stegte bøffer, saftige kyllingebryster, møre grøntsager og endda perfekte blødkogte æg i mange år, og nu har flere også taget Sous Viden med hjem i privaten. 

Den smarte køkkenmaskine sørger for, at din mad tilberedes med præcis den kernetemperatur, du ønsker. Så kan du bruge tiden på noget andet imens. Du kan endda styre og følge med via din mobil, hvis du fx sidder ude i haven eller ikke er i køkkenet.

Vakuumpakkede mad giver smag og næring
Inden maden skal tilberedes med Sous Viden skal den pakkes i en lufttæt pose, der er beregnet til fødevarer. Det nemmeste er helt klart at bruge en vakuummaskine til det. Smid evt. smør, krydderurter eller en marinade med ned i posen for at give din mad ekstra smag. Den lufttætte pose holder på alle safterne og bevarer flere næringstoffer og vitaminer end ved andre madlavningsmetoder.

Få plads til stegen
Skal du tilberede mad til flere personer, eller vil du gerne kunne tilberede en hel steg? Sous Vide-tilberedningscontaineren har en kapacitet på 11 liter og velegnet til netop det. Skal du have gæster kan du endda tilberede stegen i 1-2 dage før og så give den en hurtig omgang på en brandvarm grill inden den serveres. Nemt og lækkert!  

Psst! Skiller bearnaisesovsen altid? Den drilske sovs laves nemt med en Sous Vide, da du ikke skal være bange for, at sovsen bliver for varm. Og du behøver ikke engang stå og holde manisk øje med den eller piske som en gal. Sous Viden klarer (stort set) det hele selv! 


Information  

Se mindre

Levering  

Se mere

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Fragten er gratis. 

Vælg mellem: 

 • Sous Vide med app-styring (795 kr.)
  Fås i sort eller rød
 • Sous Vide-tilberedningscontainer (11 liter) (595 kr.)
  Bemærk: Sous Viden er ikke kompatibelt med låget på tilberedningscontaineren, men kan nemt bruges uden låg.
 • Vakuummaskine (495 kr.)
 • 5 ruller vakuumposer i forskellige størrelser (str. 12-30 cm x 500 cm) (345 kr.)
 • Den store Sous Vide-pakke (1.995 kr.)
  Sous Vide med app-styring + Tilberedningscontainer + Vakuummaskine + Vakuumposer 
  Fås i sort eller rød