Simpel fjernovervågning til sommerhuset

Forebyg indbrud og frostskader med dansk og prisvindende design! Gratis fragt! Gratis fragt!
Førpris

998,-

Din Pris

398,-

Du sparer 600 kr.
Udsolgt - 32 solgt

Skab tryghed med denne simple og intelligente adapter

Lad Anyware hjælpe dig med at holde øje med dit sommerhus, når du ikke er der. Anyware har udviklet en simpel plug-in adapter, der gør smarte digitale løsninger til hjemmet tilgængelige for alle. Smart Adapteren forvandler simpelthen dine almindelige lamper til intelligente lamper!

Har du installeret en Anyware Smart Adapter i dit sommerhus, kan du altid tjekke temperaturen, fugtniveauet eller om der er aktivitet/støj, når du ikke er der. Med de automatiske funktioner vil den slukke og tænde lyset på vilkårlige tidspunkter, så dit hus ser beboeligt ud, når du er væk, og sende dig en besked på telefonen, hvis temperaturen falder til nær frysepunktet.

Så nemt er det! 
Smart Adapteren er super simpel at installere, og kræver ikke at du en teknik-haj. Du skruer den nemt i en almindelig E27-fatning på en af dine lamper. Herefter sætter du en E14 LED-pære i adapteren. Så er det bare om at forbinde pæren med den gratis app, og så er du i gang!   

Kan meget mere
I Anyware app’en finder du forskellige forprogrammerede funktioner (såkaldte ’scener’), som du kan aktivere efter behov. Hver scene har et sæt rutiner, og kan hjælpe dig med at gøre din hverdag nemmere og smartere.

Køber du adapteren via Downtown får du et livstidsabonnement på to af deres scener – frostalarm og indbrudsforebyggelse. Ønsker du at prøve flere scener, kan du nemt tilkøbe dem via app'en.

Prisvindene dansk design
Anyware Smart Adapteren er dansk udviklet og har høstet flere internationale priser. Den har bl.a. vundet en CES 2018 Innovation Award og var finalist i Danish Design Award 2020. Du er altså sikret et produkt, der er brugervenligt og i høj kvalitet. 


Information  

Se mindre

Levering  

Se mere

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Der er max. 100 værdibeviser til salg.

Fragten er gratis.

Du får:

  • 1 x Smart Adapter
  • Livstidsabonnement på 2 scener (Frostalarm + indbrudsforebyggelse)
  • Fjernovervågning af temperatur, fugtighed og aktivitet/støj 
  • Og mulighed for at opgradere til meget mere