GRATIS: Prøv BookBeat i 8 uger

Få ubegrænset adgang til over 200.000 e- og lydbøger
Førpris

298,-

Din Pris

0,-

Du sparer 298 kr.

Udvid dit digitale bibliotek, og hent masser af gode lytte- og læse oplevelser

Nu kan du via Downtown.dk få ubegrænset adgang til BookBeat Premium i hele 8 uger! 

BookBeat er en digital abonnementtjeneste for lyd- og e-bøger med mere end 200.000 titler. Du vælger selv, om du vil streame bøgerne eller downloade dem, så du kan lytte offline. Offlinelytning er perfekt, når du er på farten og ikke har adgang til mobildata eller wi-fi.  

BookBeat er en del af Bonnier-koncernen, som har skabt, forfinet og udbredt fortællinger igennem mere end hundrede år. Deres mål er at gøre det så let som muligt for alle at finde og nyde sine yndlingsbøger.

Vælg den pakke, der passer dig bedst!
Med din prøveperiode på 8 uger har du adgang til BookBeats Premium-pakke. Har du lyst til at forsætte din prøveperiode har BookBeat flere pakker at vælge i mellem, så du kan vælge den, der passer dig. 

For 79 kr. om måneden kan du med Basic-pakken lytte i op til 20 timer hver måned. Med Standard-pakken til 109 kr. pr. måned får du helt op til 100 timers lytning, og Premium-pakken med ubegrænset adgang koster 149 kr. pr. md.

Du kan når som helst opsige dit abonnement hos BookBeat eller prøve en af de andre pakker. 

God lytte- og læselyst!


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Du får: 

  • Fuld adgang til BookBeat Premium i 8 uger
  • Mulighed for at vinde 6 måneders gratis BookBeat Premium!

Når du klikker "Læg i min kurv" sendes du direkte over til BookBeat, hvor du tilmelder dig. Brug rabatkoden: downtown8uger