Skræddersyet skjorte til mand el. kvinde

LENTA laver den perfekt skjorte - med dine 3D-mål
Førpris

1.199,-

Din Pris

499,-

Du sparer 700 kr.
Udsolgt - 27 solgt

Dansk mode med fokus på kvalitet og design

Der er få ting, der klæder dig bedre end den perfekte skjorte. Gå foråret i møde med stil og kvalitet, og gør garderoben klar til genåbning! LENTA er et nyt dansk modehus med fokus på kvalitet og design. Her går de op i at lave tøj til lige præcis dig - og som du kan se knivskarp ud i mange år ud.

Din skjorte fra LENTA kommer til at have en helt unik pasform, og vil sidde absolut perfekt på din krop, hver end mand, kvinde, høj eller lav. Du kan være sikker på, at med LENTA bliver du godt klædt på til et hvert arrangement, der kræver en god skjorte. Din skjorte fra LENTA bliver uden tvivl din nye go-to.  

Frit valg på alle bøjler
Nu har du helt eksklusivt muligheden for at vælge frit mellem alle LENTA's stoffer, snit og farver. Du kan vælge mellem mere end 400 forskellige! 

Topmoderne 3D-præcision
Hos LENTA bruger de den nyeste 3D-full body-teknologi. Med 3D scanneren er de i stand til at kortlægge din kropsform og udtrække over 2,4 mio forskellige mål med en præcision som selv ikke den mest rutinerede skrædder kan efterligne. Men det går ikke ud over servicen. I de eksklusive lokaler i Knabrostræde sørger LENTA for at rette til, så dit sæt sidder helt perfekt. Dét er LENTA-oplevelsen.


Information  

Se mindre

Levering  

Se mere

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Du får: 

  • 1 skræddersyet skjorte i høj kvalitet fra LENTA

Psst! Du kan købe lige så mange skjorter, som du vil!