Kosttilskud på abonnement

Få 60% i velkomstrabat på Active Omega-3 fra Vesterålens Naturprodukter
Førpris

279,-

Din Pris

111,-

Du sparer 168 kr.
Dit tilbud slutter om 14:03:48:11

På den måde sikrer du, at du faktisk får taget dem!

Danske Vesterålens Naturprodukter har i mere end 20 lavet kosttilskud i høj kvalitet. Deres Active Omega 3 med D-vitamin er ingen undtagelse.

Nu kan du gøre noget godt for din sundhed med et abonnement på Active Omega 3, hvor du hver anden måned får tilsendt nye forsyninger. På den måde sikrer du, at du fortsætter den gode vane.

Hvis du tegner dit abonnement via Downtown - der er uden binding naturligvis - får du 60% i velkomstrabat.

Active Omega-3 sikrer dig et stabilt indtag af de essentielle omega-3 fedtsyrer EPA og DHA med blot 2 kapsler dagligt.

Fedtsyrerne er vigtige næringsstoffer, da de bidrager til at vedligeholde en normal funktion af hjertet og hjernen samt et normalt syn. Fordi omega-3 fedtsyrer indgår i alle kroppens celler, er de lige relevante for os alle – unge som gamle.

Den tilsatte D-vitamin er med til at sikre en normal muskelfunktion og at opretholde knoglernes sundhed. D-vitamin vedligeholder også immunforsvaret, som er en naturlig del af et godt helbred.

Psst! Active Omega-3 er certificeret af Friend of the Sea – en ledende international certificering for produkter der stammer fra bæredygtigt fiskeri. Fiskeolien i Active Omega-3 bliver desuden renset for tungmetaller og urenheder gennem en patenteret proces.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Du får: 

  • 60% i velkomstrabat hos Vesterålens Naturprodukter

Når du klikker "Læg i min kurv" sendes du direkte over til Vesterålens Naturprodukter, hvor du bestiller din Active Omega 3 med D-vitamin 

Bemærk: Du modtager ikke et værdibevis fra Downtown i forbindelse med dette tilbud.