Prøv Viaplay GRATIS i 14 dage

Stream serier og film online - uden binding!
Din Pris

0,-

Dit tilbud slutter om 02:03:41:22

Nyd jule- og hjemmedagene med gratis underholdning!

Løft juledagene, fredagsstemningen, togrejsen og sofa-hyggen med 2 ugers gratis Viaplay-film og -serier. Du får adgang til streamningtjenestens mange film og serier - bl.a. dine yndlings julefilm såsom Love Actually, The Holiday, The Grinch, Elf, Polarexpressen og mange flere. Du kan også binge Ringenes Herre trilogien, Bond-filmene, The Hunger Games og mange andre.

Fuld fleksibilitet og ingen binding!

Du kan streame film og serier online på dit smart-tv, tablet eller mobil - med og uden internet. Du kan nemlig gemme det indhold, du gerne vil se offline. Så kan dine unger se ipad på den lange køretur hjem fra jul, eller du kan tage din nye yndlingsserie med dig på togturen - uden at tømme din telefon for internet. Du kan endda se Viaplay i hele EU!

Og så kan du selvfølgelig opsige dit Viaplay-abonnement når som helst.

Skru op for hjemmehyggen med de bedste film og serier

Gør de mørke vintermåneder lidt sjovere med ordentligt TV. Viaplay har indhold til alle, om du er til romantik, action, komedie, spænding, gys eller underholdning for de mindste, så vil du med garanti finde film og serier efter din smag. Her får du vores bud på 5 film og serier, der er perfekte til at kick-starte 2021:

1. The Office USA: Med hele 9 sæsoner er der rigeligt at tage fat på. Følg papir-virksomheden Dunder Mifflin i denne mockumentary, hvor humoren altid er grænseoverskridende og tåkrummende. 

2. Homeland: Hvis du er til spænding, action og amerikansk politik, så skal du kaste dig over Homeland, som følger Carrie Mathison, en strålende men uberegnelig CIA-agent som mistænker, at en reddet amerikansk krigsfange ikke er det, han udgiver sig for at være.

3. Once Upon a Time in Hollywood: Året er 1969 og Hollywoods gyldne æra nærmer sig sin ende. TV-stjernen Rick Dalton og hans stuntman Cliff Booth forsøger at navigere i en filmindustri de knap kan genkende. Quentin Tarantino har instrueret filmen, der er en ode til 60ernes Hollywood med en overraskende slutning, hvor Tarantino har taget sig den frihed, at omskrive historien.

4. De Grønne Slagtere:  Det er dansk humor, når det er bedst. Glæd dig til at se eller gense Nikolaj Lie Kaas, Mads Mikkelsen, Line Kruse, Ole Thestrup, Bodil Jørgensen og flere i denne stjernespækkede komedie om en lille slagterbutik med et usædvanligt menukort.

5. Masterchef: Hvis du har fået nok af julemad og har brug for lidt inspiration, så får du hurtigt en dag eller to til at gå med Masterchef. Gordon Ramsay tager til USA for at finde landets bedste amatør-kok, og det er både underholdende, inspirerende og til tider lidt tåkrummende.

 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Du får: 

  • 14 dages gratis adgang til Viaplay film og serier

Når du klikker "Læg i min kurv" sendes du direkte over til Viaplay, hvor du opretter en profil.

Du kan vælge mellem film og serier eller TV-kanaler. Du kan også købe adgang til sport, hvis du ønsker det.

Bemærk: Du modtager ikke et værdibevis fra Downtown i forbindelse med dette tilbud. Du opretter nemlig din profil direkte hos Viaplay, når du klikker "Læg i min kurv".