Prøv Viaplay GRATIS i 14 dage

Stream serier og film online - uden binding!
0DKK
Udløbet
Adtraction er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Nyd jule- og hjemmedagene med gratis underholdning!

Løft juledagene, fredagsstemningen, togrejsen og sofa-hyggen med 2 ugers gratis Viaplay-film og -serier. Du får adgang til streamningtjenestens mange film og serier - bl.a. dine yndlings julefilm såsom Love Actually, The Holiday, The Grinch, Elf, Polarexpressen og mange flere. Du kan også binge Ringenes Herre trilogien, Bond-filmene, The Hunger Games og mange andre.

Fuld fleksibilitet og ingen binding!

Du kan streame film og serier online på dit smart-tv, tablet eller mobil - med og uden internet. Du kan nemlig gemme det indhold, du gerne vil se offline. Så kan dine unger se ipad på den lange køretur hjem fra jul, eller du kan tage din nye yndlingsserie med dig på togturen - uden at tømme din telefon for internet. Du kan endda se Viaplay i hele EU!

Og så kan du selvfølgelig opsige dit Viaplay-abonnement når som helst.

Skru op for hjemmehyggen med de bedste film og serier

Gør de mørke vintermåneder lidt sjovere med ordentligt TV. Viaplay har indhold til alle, om du er til romantik, action, komedie, spænding, gys eller underholdning for de mindste, så vil du med garanti finde film og serier efter din smag. Her får du vores bud på 5 film og serier, der er perfekte til at kick-starte 2021:

1. The Office USA: Med hele 9 sæsoner er der rigeligt at tage fat på. Følg papir-virksomheden Dunder Mifflin i denne mockumentary, hvor humoren altid er grænseoverskridende og tåkrummende. 

2. Homeland: Hvis du er til spænding, action og amerikansk politik, så skal du kaste dig over Homeland, som følger Carrie Mathison, en strålende men uberegnelig CIA-agent som mistænker, at en reddet amerikansk krigsfange ikke er det, han udgiver sig for at være.

3. Once Upon a Time in Hollywood: Året er 1969 og Hollywoods gyldne æra nærmer sig sin ende. TV-stjernen Rick Dalton og hans stuntman Cliff Booth forsøger at navigere i en filmindustri de knap kan genkende. Quentin Tarantino har instrueret filmen, der er en ode til 60ernes Hollywood med en overraskende slutning, hvor Tarantino har taget sig den frihed, at omskrive historien.

4. De Grønne Slagtere:  Det er dansk humor, når det er bedst. Glæd dig til at se eller gense Nikolaj Lie Kaas, Mads Mikkelsen, Line Kruse, Ole Thestrup, Bodil Jørgensen og flere i denne stjernespækkede komedie om en lille slagterbutik med et usædvanligt menukort.

5. Masterchef: Hvis du har fået nok af julemad og har brug for lidt inspiration, så får du hurtigt en dag eller to til at gå med Masterchef. Gordon Ramsay tager til USA for at finde landets bedste amatør-kok, og det er både underholdende, inspirerende og til tider lidt tåkrummende.

 



Du får: 

  • 14 dages gratis adgang til Viaplay film og serier

Når du klikker "Læg i min kurv" sendes du direkte over til Viaplay, hvor du opretter en profil.

Du kan vælge mellem film og serier eller TV-kanaler. Du kan også købe adgang til sport, hvis du ønsker det.

Bemærk: Du modtager ikke et værdibevis fra Downtown i forbindelse med dette tilbud. Du opretter nemlig din profil direkte hos Viaplay, når du klikker "Læg i min kurv".

Information

Se mere

Sådan aktiverer du dit medlemskab:

  • Aktivering af medlemskab sker, så snart du klikker "Læg i min kurv" og opretter din Viaplay-profil.
  • Dit abonnement fortsætter automatisk efter de 14 dage, hvis du ikke aktivt melder dig ud. 
  • Der er ingen binding og du kan framelde dig uden varsel.
  • Du kan selvfølgelig også vælge en af de betalte services, som Viaplay tilbyder - f.eks. live sport, eller "pay per view". Der er masser af underholdning til det nye år!

Hjemmeside: 

 

Betingelser

Se mere
  • Du opretter dig her med kreditkort. Der trækkes intet fra dit kort, medmindre du ikke afmelder dig, før de 14 dage udløber.
  • Dit abonnement fortsætter automatisk (99kr/md.) efter de 14 dage, hvis du ikke aktivt melder dig ud. 
  • Din returret frafalder, når du har aktiveret medlemskabet.
  • Alle spørgsmål vedr. medlemskabet mv. rettes til Downtown på kundeservice@downtown.dk eller tlf: 89 87 37 37.
  • Dit abonnement på tjenesten starter ved dette tilbud som en Gratis Prøveperiode. Den Gratis Prøveperiode på 14 dage, er tænkt som en måde at give dig mulighed for at prøve Tjenesten.
  • OBS: Tilbuddet gælder kun for nye kunder! Viaplay kan tilbyde nye kunder adgang til deres Programpakker i en specifik prøveperiode uden omkostninger (“Prøveperioden”). For at benytte Dig af Prøveperioden må Du eller andre i Din husstand ikke tidligere have benyttet sig af en Prøveperiode.
  • Prøveperioden begynder, når Du har accepteret vilkårene for at aktivere Prøveperioden, herunder ved at oprette en brugerkonto på Tjenesten og indtaste Dine betalingsoplysninger. Hvis Du har registreret dig via AppleTV eller en iOS enhed via iTunes, begynder Prøveperioden, når Du har accepteret vilkårene for at aktivere Prøveperioden, herunder oprettet en brugerkonto og indtastet Dine betalingsoplysninger i Apple TV eller en iOS enhed.
  • Opsigelse skal ske inden for din prøveperiode: Når Prøveperioden udløber, vil Du automatisk blive opkrævet betaling for Din valgte Programpakke i henhold til de gældende priser, som findes på Hjemmesiden, medmindre Du aktivt fortryder i Prøveperioden i overensstemmelse med afsnittet “Fortrydelsesret” i Viaplays betingelser eller opsiger senest den sidste dag i Prøveperioden. Hvis Du fortryder, ophører Prøveperioden med det samme. Hvis Du opsiger, ophører Prøveperioden ved periodens sidste dag. Vi har ret til at ændre priserne i Prøveperioden i overensstemmelse med afsnittet ”Prisændringer” i Viaplays betingelser. For at fortryde eller opsige i Prøveperioden, skal Du gå til opsigelsesdelen under ”Min Konto”. 
  • Når Prøveperioden ophører som følge af Din fortrydelse eller opsigelse, vil Du ikke have adgang til eller have mulighed for at genoptage Prøveperioden.
  • Tjenesteydelsen leveres af aftaleparten. Downtown DK ApS er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med aftalepartens levering af tjenesteydelsen.

Prøv Viaplay GRATIS i 14 dage

Stream serier og film online - uden binding!
0DKK
Udløbet
Adtraction er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Du får: 

  • 14 dages gratis adgang til Viaplay film og serier

Når du klikker "Læg i min kurv" sendes du direkte over til Viaplay, hvor du opretter en profil.

Du kan vælge mellem film og serier eller TV-kanaler. Du kan også købe adgang til sport, hvis du ønsker det.

Bemærk: Du modtager ikke et værdibevis fra Downtown i forbindelse med dette tilbud. Du opretter nemlig din profil direkte hos Viaplay, når du klikker "Læg i min kurv".