Skræddersyet skjorte til mand el. kvinde

LENTA: Stå skarpere end nogensinde før
Førpris

1.199,-

Din Pris

499,-

Du sparer 700 kr.
Udsolgt - 48 solgt

Dansk mode med fokus på kvalitet og design

Der er få ting, der klæder dig bedre end den perfekte skjorte. Og det perfekte får du kun, hvis skjorten er syet til lige præcis dig. LENTA er et nyt dansk modehus med fokus på kvalitet og design. Her går de op i at lave tøj til lige præcis dig - og som du kan se knivskarp ud i mange år ud.

Din skjorte fra LENTA kommer derfor til at have en helt unik pasform, og vil sidde absolut perfekt på din krop, hver end mand, kvinde, høj eller lav. Du kan være sikker på, at med LENTA bliver du godt klædt på til et hvert arrangement, der kræver en god skjorte. Din skjorte fra LENTA bliver uden tvivl din nye go-to.  

Frit valg på alle bøjler
Nu har du helt eksklusivt muligheden for at vælge frit mellem alle LENTA's stoffer, snit og farver. Du kan vælge mellem mere end 400 forskellige! 

Topmoderne 3D-præcision
Hos LENTA bruger de den nyeste 3D-full body-teknologi. Med 3D scanneren er de i stand til at kortlægge din kropsform og udtrække over 2,4 mio forskellige mål med en præcision som selv ikke den mest rutinerede skrædder kan efterligne. Men det går ikke ud over servicen. I de eksklusive lokaler i Knabrostræde sørger LENTA for at rette til, så dit sæt sidder helt perfekt. Dét er LENTA-oplevelsen.


Information  

Se mindre

Levering  

Se mere

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Du får: 

  • 1 skræddersyet skjorte i høj kvalitet fra LENTA

Psst! Du kan købe lige så mange skjorter, som du vil!

  • BLACK WEEK: 1 skræddersyet skjorte i høj kvalitet fra LENTA for KUN 129 kr.

KUN 20 VÆRDIBEVISER TIL SALG TIL DENNE VILDE PRIS! Max 1 til salg pr. person.

SALGET AF DE 20 VÆRDIBEVISER STARTER FREDAG DEN 27 NOVEMBER KL. 8!

OBS! Får du en af de heldige 20 skjorter til 129 kr. SKAL tilbuddet indløses i butikken fredag d. 27/11 eller lørdag d. 28/11-2020. 

loading map...
Lenta
Knabrostræde 1A, st. tv. 1210 København K