Rovac 1000 robotstøvsuger

Få et rent hjem - uden at løfte en finger! (Inkl. fragt)
Din Pris Fra

249,-

Udsolgt - 47 solgt

Der er mange ting at elske ved julen..

Men også nogle mindre elskværdige.. Som fx. krummer fra småkager, et gulv fuld af grannåle, og stuen fuld af sand fra julemandens støvler. Julen kræver normalt timevis af rengøring, men i år kan du slippe! Med en robotstøvsuger kan du holde dit hjem smukt, rent, og klar til julegæster, helt uden at bruge timer på rengøringen.

Rovac 1000 robotstøvsugeren er perfekt til de små daglige rengøringer, og sørger derfor for at snavset aldrig hober sig op, og bliver uoverskueligt. Støvsugeren er super let at bruge - du skal faktisk slet ikke gøre noget! Den skifter selv retning når den kører, og sørger for at efterlade dit hjem smukt. Så har du tid til de ting, som betyder noget for dig.

Robotstøvsugeren er også en super fin julegave! Måske kender du nogen som ikke nyder rengøring, har dårlig mobilitet, eller blot mangler en god støvsuger? Nu behøver du ikke at lede videre efter den perfekte gave! 


Information  

Se mindre

Levering  

Se mere

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Der er et begrænset antal til salg af de enkelte variationer.

Alle priser er inkl. 39 kr. i fragt. 

Vælg mellem: 

  • 1 stk Rovac 1000 robotstøvsuger (249 kr.) 
  • 2 stk Rovac 1000 robotstøvsuger (399 kr.) 

Psst! Hvis du har et stort hus med flere etager, er det ideelt at have to robotstøvsugere. Så er dit hjem altid velholdt!