8 ugers GRATIS Nextory

Læs og lyt til mere end 150.000 titler - uden binding
Førpris

438,-

Din Pris

0,-

Du sparer 438 kr.
Udsolgt - 95 solgt

Uendelige oplevelser - uden binding

Hvis der er noget, bøger gør bedre end nogle andre medier, så er det at skabe vidunderlige verdener. Og nu kan du få adgang til mere end 150.000 af dem - helt gratis. Nextory er en abonnementstjeneste, hvor du får ubegrænset adgang til lydbøger og e-bøger via deres smarte app. Her er både bestsellers, skønlitteratur, faglitteratur og lydbøger - alt sammen samlet i dit eget bogunivers i app'en, hvor du også finder inspiration, toplister og bogtips.

Gør læsningen til en leg!
Hvad end du vil give dig selv - eller måske en af de mindste i familien - en læseudfordring, bliver det nemmere og sjovere med Nextory. I app'en kan du nemlig både føre læsedagbog og lave en læseudfordring. På den måde kan I gøre læsningen til en leg!

Offline underholdning
Fysiske bøger er altid offline underholdning. Men med Nextory kan du også downloade dine yndlings e- og lyd-bøger; til bilturen, på flyet - eller på ferien med dårlig Wi-fi. Så behøver du ikke slæbe tunge bøger med.

Oplev en verden af bøger - helt gratis i 8 uger. 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Du får: 

  • 8 ugers ubegrænset Nextory - uden binding (værdi: op til 438 kr.)

Psst! Det er også muligt at oprette en børneprofil med titler til de mindste, hvis du vælger et Familie-abonnement. Lad ungerne selv gå på oplevelse i bøgernes magiske lytte- og læseunivers!