Jubilæumsmenu på Mortens Kro

Smag på en enestående menu på 5 serveringer
Din Pris

500,-

Solgt 83

En rejse gennem 25 år i toppen af den gastronomiske scene

Den 10. november er det 25 år siden, Mortens Kro slog dørene op for det eksklusive gastronomiske univers i nord - 25 år, utallige glade gæster inkl. Prinsesse Mary og en titel som Årets Kok i Danmark er det blevet til. Nu tager Restaurant Mortens Kro deres gæster på en enestående rejse gennem 25 år i gourmetens tegn - med nogle af de retter, der har betydet allermest for restauranten gennem årene - og du er inviteret!

Vil du give en julegave, der aldrig bliver glemt? Og som du måske selv får glæde af? Inviter din kæreste, mor eller veninden med til jubilæums-menu på Mortens Kro, så er du sikker på en glad gavemodtager. 

Fra barnedrøm til gourmetrestaurant 
Mortens Kro er stiftet af Morten Nielsen og kan dateres tilbage til starten af 1970’erne. Her legede den 7-årige Morten Nielsen ”Mortens Kro” hjemme i forældrenes dagligstue. For 30 kr. serverede han rejecocktail, svinekotelet og karamelrand til naboer og familie.

Barnelegen sluttede, men navnet og drømmen holdt ved, og i 1997 åbnede Mortens Kro som rigtig restaurant med en menu, der stadig var inspireret af det danske blandet med klassiske franske traditioner.

Tag på et 'trip down memory lane' med Aalborgs førende gourmet-restaurant. Det kommer du ikke til at fortryde!

Vil du lære mere om manden bag den gastronomiske institution?

LÆS Jubilæumsportrættet 30 år på toppen af dansk gastronomi fra 2019 - LÆS DET HER


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Glæd dig til: 

  • 5-retters jubilæumsmenu på Mortens Kro (500,-)

Tilkøb: 

  • Tilkøb: Jubilæumsbog (199,-)

Er du på udkig efter en særlig julegave? Tryk på ‘Giv som gave’, og få et personligt gavebevis til den heldige modtager.

loading map...
Restaurant Mortens Kro
Mølleå 2, 9000 Aalborg