Kroens 3-retters favoritmenu

Smagen af dansk idyl findes på Gl. Humlebæk Kro
Førpris

485,-

Din Pris

245,-

Du sparer 240 kr.
Solgt 312

En kromenu lavet med kærlighed

Der findes næppe et hyggeligere spisested end Gl. Humlebæk Kro. Her møder du hjemlig hygge, der leder tankerne hen på jagtstuer, landevejsrejsende og simplere tider, og den veltillavede mad kunne gøre selv enhver rejsende konge lykkelig indeni.

Gl. Humlebæk Kro og de naturskønne omgivelser ligger med et smukt kig til Øresund - nyd en favoritmenu på den 282 år gamle kro, og spis din mad blandt bøgens stammer. Glæd dig til lækre lyserøde rejer på toast, mør kalvefilet med sæsonens grønt og valgfri sauce - og selvfølgelig en dessert bestående af trifli med søde bær. 

Der er dømt ren landevejs-idyl og naturskøn hygge hos den gamle kro, der har eksisteret siden 1740.

Få et kig ind i fortiden
Gennem årene er kroen restaureret og indrettet med enorm respekt for dens historie! Du kan spise i selskab med udstoppede vildsvin og gamle vinflasker, der virkelig får én til at mærke historien omkring dig!

Detaljerne gennemsyrer hele stedet - helt ned på tallerkenen, hvor du både finder rejecocktail, kalv og trifli med skovens bær.

Et område, der er værd at besøge
Det er oplagt at kombinere besøget på Gl. Humlebæk Kro med en oplevelse i området. Kom fx helt ud til vandkanten på Humlebæk Havn, gå hånd-i-hånd ned langs stranden, få tanket op på kultur på kunstmuseet Louisiana. eller gå en tur forbi den smukke Humlebæk Kirke, der er nabo til kroen.

Der er masser af gode muligheder for at få en hel dag og aften til at gå i det nordsjællandske og nyde et afbræk fra den travle hverdag. Og hvem har ikke brug for det en gang imellem?

LÆS MERE med vores guide til området: 

Her er 5 steder, der er værd at besøge i Humlebæk - LÆS GUIDEN HER 


Der er ikke langt til kysten fra Gl. Humlebæk Kro. Tag et smut forbi vandkanten enten før eller efter middagen. 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Der kan max. være 6 personer pr. selskab.

Der kan være begrænsede pladser fredag og lørdag.

Glæd dig til: 

  • 3 retter på Gl. Humlebæk Kro

Er du på udkig efter en særlig julegave? Tryk på ‘Giv som gave’, og få et personligt gavebevis til den heldige modtager.

Værdibeviset kan først benyttes fra 2. januar 2023.

loading map...
Gl. Humlebæk Kro
Humlebæk Strandvej 2A