9 retter på L'Cobert de CANblau

NYHED: En gourmetbid af Spanien - anbefalet af MigogAarhus!
Din Pris

275,-

Solgt 212
Dit tilbud slutter om 04:16:45:47

Ærlig og enkel mad - med hjerte

Tidligere på året åbnede den topanmeldte CANblau en søsterrestaurant i M.P. Bruuns Gade. Navnet er L'Cobert de CANblau, og her finder du et fantastisk udvalg - af alt det bedste, Spanien har at tilbyde - midt i Aarhus. L'Cobert de CANblau får roser med hele vejen, MigogAarhus kalder det bl.a. "et lille hverdagshelle" "som du ikke finder andre steder i Aarhus". Og så har de 5 ud af 5 stjerner på Google. Og det er der en grund til!

Nu kan du få lov til at nyde hele L'Coberts imponerende menukort til særpris og drømme dig til en lille tapasbar i Barcelona. Glæd dig til 9 retter af ærlige og enkle smage, der kendetegner Spanien. Fx egen-importerede skinker, saltede mandler, marinerede rejer, fantastiske bløde, sprøde croquetas fulde af smag, fed makrel - og meget, meget andet!

Delemad som en del af DNA'en
I Spanien er delemad mere end et nyt koncept - det er en del af hele deres gastronomiske DNA. Og derfor er det selvfølgelig også den slags menu, du finder på L'Cobert. Her deler man nemlig de små, lækre retter - når man smager sammen, snakker man sammen. Hos L'Cobert er atmosfæren både intim og hyggelig som på et spansk taverna - hvad end du sidder i baren eller det store, smukke baglokale.

Specialimporterede delikatesser
Noget af det L'Cobert og CANblau er kendt for er deres gourmetskinker. Så snart du træder ind i restauranten, kan du se de imponerende størrelser hænge fra loftet. Her kan du smage et af Danmarks absolut bedste skinkeudvalg med tørretider, der varierer fra 22-60 måneder - og så de afholder endda skinkesmagninger i de smukke lokaler. 

Glæd dig til en oplevelse, du ikke finder andre steder i Aarhus. 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Du får: 

  • 9 retter hos L'Cobert de CANblau for 1 person (275,-)

Tilkøb: 

  • Tilkøb: Vinmenu - 4 glas (219,-)
  • Tilkøb: Dessert (50,-)

Tilkøb er kun muligt, hvis du har købt menuen.

loading map...
l ´Cobert de CANblau
M.P. Bruuns Gade 22b 8000 Aarhus C