5 serveringer på Mortens Kro

Smag 5 unikke retter i gourmetklassen
Din Pris

500,-

Udsolgt - 103 solgt

Mad på absolut topniveau

Siden 1997 er der blevet lavet mad på topniveau på Mortens Kro - 25 år, utallige glade gæster inkl. Prinsesse Mary og Al Gore. Mortens Kro er en af Nordjyllands førende gourmetrestauranter, og du er inviteret på en unik forårsmenu! Glæd dig til Vol au Vent med Hopballe Mølle-kylling, Torsk pocheret med persille, tournedos af mørbrad med aspargesvariationer og løgpuré - og meget mere!

Inviter din kæreste, mor eller veninden med til menu på Mortens Kro, så er du sikker på en glad spisemakker.

Fra barnedrøm til gourmetrestaurant 
Mortens Kro er stiftet af Morten Nielsen og kan dateres tilbage til starten af 1970’erne. Her legede den 7-årige Morten Nielsen ”Mortens Kro” hjemme i forældrenes dagligstue.

Barnelegen sluttede, men navnet og drømmen holdt ved, og i 1997 åbnede Mortens Kro som rigtig restaurant med en menu, der stadig var inspireret af det danske blandet med klassiske franske traditioner.

En unik chance 
Din menu bestemmes og udføres af kokkeelev Daniel. Daniel kommer fra en anden baggrund, men efter nogle år blev hans passion og interesse for gastronomi så stor at han valgte at skifte branche og gå i lære som kok. Menuen er derfor helt unik og adskiller sig fra det almindelige menukort. At det er en af restaurantens dygtige elever, der primært står for maden gør også, at du kan besøge den kendte restaurant til en favorabel pris.

 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Glæd dig til: 

  • 5-retters menu på Mortens Kro
loading map...
Restaurant Mortens Kro
Mølleå 2, 9000 Aalborg