300 kr. til Strandmøllekroen - FRIT VALG!

Skaldyr, vin, wagyu-kød, østers, kaviar og meget, meget mere ...
Din Pris

150,-

Udsolgt - 767 solgt

Spis blandt bølgeskvulp og trætoppe

Siden 1811 har det smukke bindingsværkshus Strandmøllekroen ligget og lyst op i vandkanten mellem Dyrehaven og strandkanten. Blandt fuglefløjt og bølgeskvulp kan du nyde en frokost eller middag i særklasse, hvor der er kælet for alle detaljer. Nordiske tilsmagninger, fantastiske anretninger og gode råvarer sikrer, at du går en skøn og velsmagende oplevelse i møde. Som noget nyt kan du HELT EKSTRAORDINÆRT i et samarbejde med Downtown nu få frit valg til hele Strandmøllens kort!

Glæd dig fx til blød, sprød soft shell-krabbe med citronemulsion og syltet chili; salt, lækker kaviar der popper på tungen; rørt tatar med friterede brisler; en bøf bearnaise af det fineste wagyu-kød, du kan finde ... Og meget meget mere!

Unik bygning - meget mere end mursten
Strandmøllekroen byder på en stemning, du ikke finder i moderne byggeri. Høje træpaneler og bjælkelofter vækker minder om en anden tid. Det giver den historiske bygning sjæl, at mennesker har mødtes her i over 200 år.

Det gamle udtryk brydes af moderne og komfortable indretningsprincipper, hvor dansk design lyser op - med respekt for stedets særegne historie og ældre æstetiske udtryk. Lyse vægge og skandinavisk enkelthed bringer et frisk pust ind i de gamle stuer.

Minutiøst kokkearbejde
Hos Strandmøllekroen er du sikker på, at der er kælet for både råvarer, smag og smuk anretning. Kvaliteten af maden lever altid op til restaurantens høje standarder. Der er tænkt over alle detaljer, og de nordiske tilsmagninger sikrer, at du går en skøn og velsmagende oplevelse i møde.  


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Du må gerne købe flere værdibeviser, men der kan kun benyttes ét pr. gæst pr. besøg.

Glæd dig til: 

  • Frit valg for 300 kr. hos Strandmøllekroen (Din pris: 150 kr.)
loading map...
Strandmøllekroen Aps
Strandvejen 808 2930 Klampenborg