Velsmagende nytårsmenu

Lad året ende med laks, jordskoksuppe, oksemørbrad og chokoladekage!
Førpris

499,-

Din Pris

325,-

Du sparer 174 kr.
Solgt 11

Få et brag af en 4-retters menu, som hylder årets sidste dag

Der går ikke længe før året går på hæld. Hvorfor spilde årets sidste dag i køkkenet, når du kan få den lækreste 4 retters nytårs menu fra Grosen og Falkenbergs? På Christianshavn ligger bådrestauranten til kaj. Maden hos Grosen & Falkenbergs tager udgangspunkt i det nordiske køkken med fokus på smag, sæson og kvalitet. Her hersker en uformel nordisk stil omringet af Københavns smukke havn.F å et smagfuldt måltid til at fejre et længe ventet nytår!

Menuen er sammensat af fire delikate retter. Du skal blot hente dem d. 31. og derefter lune og anrette, som Grosen og Falkenbergs har beskrevet det!Din menu består af: 

Røget laks med stenbiderrogn-creme, syltet agurk i purløgsolie og urter

*
Jordskokkesuppe med svampejord, ristet chorizo og grøn olie

*

Oksemørbrad med brændte skalotteløg, små stegte kartofler, sauté af svampe, smørstegte rosenkål og krydderurter. Hertil rødvinssauce

*

Kraftig chokoladekage med hindbær, hvid chokolade-crumble og syltede blommer

*

Menuen er inkl. brød og smør

Klassiskerne røget laks og oksemørbrad bliver løftet til et højt niveau, som kun de færreste ville kunne udrette derhjemme. Du kan være sikker på, at du får velsmagende retter af udsøgt kvalitet!
Imponer dine gæster, og forkæl dem med den bedst mulige afsked med 2021. Fordi nytåret skal nydes med de mennesker du holder af. Giv dine gæster en vidunderlig middag og din fulde opmærksomhed ved at bestille maden fra Grosen og Falkenbergs. 

Om Grosen og Falkenbergs
Ejerne, Dennis Grosen og Peter Falkenberg, har fragtet båden hele vejen fra Norge til København. Husbåden er blevet istandsat med bl.a. genbrugsmaterialer og selvbyg, der understreger bådens charme og historie ... Og så får de fremragende gæsteanmeldelser. Grosen og Falkenbergs har lutter 5-stjernede anmeldelser på Facebook, får 4-5 stjerner på Tripadvisor og en flot score på 4,2 i score på Google!


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

 Der er et begrænset antal menuer til salg i de enkelte afhentningsvinduer.

Du kan glæde dig til: 

  • 4-retters nytårsmenu pr. person (325 kr.) 

Afhentning hos Grosen den 31. december 2021: 

  • Kl. 10 - 11
  • Kl. 11 - 12
  • Kl. 12 - 13
  • Kl. 13 - 14
loading map...
Grosen & Falkenbergs
Trangravsvej 10, 1436 København K