UMA: Jubilæumsmenu m. 9 serveringer

Besøg den japanske fusionsrestaurant i hjertet af KBH
Førpris

479,-

Din Pris

289,-

Du sparer 190 kr.
Solgt 504
Dit tilbud slutter om 06:06:31:00

Opgrader din hverdag med en helt særlig oplevelse

UMA fylder 8 år - og i den anledning inviterer restauranten på en udsøgt jubilæumsmenu for stamgæster såvel som nye! Glæd dig til en helt særlig aften.

Hos Restaurant UMA har de en drøm om at få flere til at opleve, hvor fantastisk det japanske køkken er. Det gør de ved at servere smukke og simple retter, hvor det traditionelle japanske fusioneres med andre spændende køkkener fra hele verden.

Det gør på en og samme tid restauranten autentisk og moderne. Det moderne og simple understøttes af den uformelle bistro-stemning, der hersker i restauranten. Det handler om at hygge sig og nyde den gode samtale og mad med dem, du har kær. Og så er beliggenheden helt i top med lokaler i hjertet af København lige ved Nørreport og overfor Ørstedparken.

Dine 9 serveringer kan bl.a. bestå af:

  • Sablé - Græskarkerner - Shoyu enoki
  • Rosette vaffel - Takoyaki - Blæksprutte ganache

  • Ama Ebi - Rejertoast - Chimichurri
  • Tamagoyaki - Miso sauterede svampe - Shitake dashi
  • Laks mi cuit - Wasabi - Aubergine - Gomasio
  • Okonomiyaki - Fermenterede kål - Katsuobushi -Estragon aioli
  • Bagt torsk - Koji - Blåmusling beurre blanc
  • Frilandsgris - Tonkatsu - Sennep - Selleri
  • Mandel/kokos skyr - Mango sorbet - Tagetes


Hos Restaurant UMA mødes det traditionelle japanske med smage fra hele verden  - præsenteret på simpel, nordisk vis.

Friske råvarer og et nordisk twist
På trods af det japanske udgangspunkt skinner det nordiske tydeligt igennem hos Restaurant UMA. I anretning og præsentation af maden er der en tydelig nordisk æstetik, hvor de rene og simple linjer gør hver en servering til en fryd for øjet (og ikke kun for ganen).

Det ses også i deres valg af råvarer, som altid udvælges efter sæson - og helst skal være fra Danmark. De går med andre ord ikke på kompromis med friskheden eller lader sig begrænse af en fastlåst menu. Hos UMA er det råvarerne og sæsonen, der bestemmer, hvad der kommer på tallerkenen.         


Maden hos UMA er inspireret af ejer David Liangs opvækst i det sydlige Kina og hans mors mad. 

Drømmen, der blev virkelighed
Ejeren bag restauranten er David Liang, der bl.a. tidligere har arbejdet på Sticks'N'Sushi og på Restaurant Gion i Japan. David kommer oprindeligt fra Hong Kong. Her er den japanske madkultur meget til stede. Efter en opvækst, hvor han har set sin mor - og selv været med i køkkenet med hende - har det været en drøm at åbne sit eget sted. En drøm, der endelig blev til virkelighed med UMA.

Læs mere om Restaurant UMA i artiklen: 
EN AUTENTISK JAPANER I MODERNE KLÆDER - LÆS DEN HER


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Glæd dig til: 

  • Jubilæumsmenu: 9 serveringer hos restaurant UMA (289 kr.)
  • Tilkøb: Vinmenu (229 kr.)
    Din vinmenu består af 2 glas hvidvin, 1 glas rødvin og 1 glas sake.

OBS! Det er kun muligt at købe vinmenuen, hvis du har købt de 9 serveringer. 

loading map...
Uma
Nørre Farimagsgade 13, kl. 1364 København K