Østerssmagning og bobler

Hos Darling Bistro & Bar! Inkl. Cava og 4 forskellige østers
Førpris

240,-

Din Pris

140,-

Du sparer 100 kr.
Udsolgt - 639 solgt

Ultimativ frokost eller fyraften hos byens nye in-sted!

Du har sikkert allerede smugkigget på dem på Instagram og fantaseret lystigt om friske østers på bjerge af funklende iskrystaller. Uanset hvad har nyåbnede Darling Bistro & Bar både indtaget Instagram og en af byens hotteste adresser i hjertet af København - med terrasse ud mod de smukke Slotsholmskanaler og Christiansborg. Det er hér, du skal fejre fyraften med en udsøgt østerssmagning og Cava dertil!

 


 Østerssmagning og Cava-menu:

Roumegous - Fine de Claire
Papillon
Fine Poésie
Gillardeau speciales
1 glas Cava Organic, Brut Nature, Castellblanc, Penedès Spanien


 

Østers, bobler og ganefryd

Selvom retter og cocktails varierer, så går alt op i en højere enhed hos Darling. Men samlingspunktet for det hele er altid fisk og skaldyr, som er friskfanget fra danske leverandører. Glæd dig til at smage på 4 forskellige østers, der har hver sine smagskarakterer. Gillardeau østers er kendt som en ægte feinschmecker-østers, og skallen er indgraveret med et lille 'G', som kvalitetsstempel. Den lyse og milde Papillon-østers, som kommer fra et af de ældste østerssteder i verden! Darling serverer dine østers på is med grillet citron og kærnemælkssauce skilt med jernurtsolie, som fuldender smagsoplevelsen. Skyl herlighederne ned med et glas perlende Cava fra Castellblanc. Velbekommen!


 

Om Darling Bistro & Bar 

Hos Darling lander du i afslappede og uprætentiøse rammer med højt humør og personlig service. Du kan bl.a. tage plads på bistroens store udendørs terrasse, som byder på kig til kanaler, spir og tårne. Københavns nye Darling ligger nemlig på den mest solrige plads i byen! Når du træder ind igennem de imponerende svingdøre har du restauranten til venstre og cocktailbaren til højre. Baren fungerer både som forsmag og afslutning på restaurantoplevelsen - men den kan også sagtens stå helt for sig selv! Efter din østerssmagning kan du få en lækker frokost, nyd pre-dinner drinks eller gå hele vejen med 10 retter og afstemte vine. Mulighederne er uendelige og du er garanteret en sublim smagsoplevelse!  

 Det siger andre:

Uden tvivl det bedste skaldyrsfad jeg har fået - Anne Sofie, Google 
Var der til frokost og fik fantastisk nytænkt smørrebrød -
Povl, Google 
Helt nyt, smagfuld indrettet og mega hyggelig -
Mark, Google 
Alt i topklasse -
Henriette, Facebook 
Great food, cozy atmosphere, delicious cocktails -
Audrey, Facebook  


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere
Max. 639 værdibevis(er) til salg
Max. 250 værdibevis(er) pr. person

Du får:

  • Østerssmagning med 4 forskellige østers
  • 1 glas Cava
loading map...
Darling Bistro & Bar
Ved Stranden 18C, 1061 København K