Øko-pastaret inkl. vand og kaffe i Torvehallerne

Besøg il__mattarello, og vælg mellem tomatsauce, carbonara eller cacio e pepe
Din Pris

149,-

Udsolgt - 56 solgt

Alt er hjemmelavet hos det klassisk italienske pastasted

il__mattarello er Torvehallernes autentiske pastaværksted. På menuen er økologisk frisklavet pasta og saucer, som selvfølgelig er lavet fra bunden med masser af kærlighed og italiensk knowhow. il__mattarello kan oversættes til "kagerulle" på dansk, og hentyder til, at det meste af deres pasta rulles og formes i hånden.

Nu kan du sætte tænderne i den helt perfekt kogte al dente-pasta med en af tre klassiske saucer. Alt er baseret på friske og lokale råvarer, og saucen er afmålt og smyger sig perfekt om den gule pasta. 

Vælg mellem en tomatsauce, lavet på solmodne tomater og en perfekt balance mellem det sure og søde, den cremede carbonara med æggeblomme og sprødstegt guanchiale eller cacio e pepe, hvor ost og pepper spiller hovedrollerne. Alle pastaretterne drysses med pecorino, og måltidet afsluttes på italiensk manér med en espresso, der lige slår maven og smagsløgene tilbage i balance.

Et madmakka med en helt særlig stemning
Mens du spiser, kan du nyde Torvehallernes leben. il__mattarello har en hyggelig spisebar indenfor og spisepladser udenfor, hvis vejret er til det. I Torvehallerne er der en helt særlig stemning. En summen af liv, alskens dufte og masser af delikatesser. Os rundt blandt de mange boder før eller efter din pasta. Der er også mulighed for at købe mere frisk pasta, saucer og desserter med hjem.

Parret bag: Valerio og Lucia: 
Bag il__mattarello er det italienske par Valerio og Lucia, som begge er fra Rom. Lucia tog oprindeligt til Danmark for at studere landskabsarkitektur. Valerio, som er kok, fulgte efter og har bl.a. arbejdet på Kanalen og Amass. Deres fælles mad-eventyr startede i 2014, da de åbnede en pastabod på det populære street food-marked på Papirøen. Siden er de flyttet til Torvehallerne, hvor de i 2019 åbnede Il__mattarello i de nutidige rammer.

Har åbnet endnu en lille perle
Tèrra er parrets nyeste italienske skud på stammen, der åbnede i 2017 og som er en zero waste-restaurant. Tèrra ligger i Ryesgade på Østerbro. Her serveres moderne italiensk mad med et bæredygtigt og grønt fokus. Tilgangen til maden er legende og innovativ, anretningen er minimalistisk og nordisk i sin æstetik og råvarerne er altid lokale og danske. Valerio står for maden, mens restauranten er indrettet med en stor kærlighed til design og interiør af Lucia. Pastaen, den kommer selvfølgelig fra il__mattarello.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Du får: 

  • 1 pastaret toppet med ost inkl. en vand/dansk vand og en espresso/americano

Du kan få din paste med: 

  • Tomatsauce, carbonara eller cacio e pepe
  • Du vælger sauce, når du ankommer
loading map...
Il Mattarello
Linnesgade 65, 1363 København K