11 anretninger på Midori – evt. med Sake-menu

Spar over 50% Nyd en perfekt sommeraften med japansk gourmet i særklasse!
Førpris

507,-

Din Pris

249,-

Du sparer 258 kr.
Udsolgt - 495 solgt

Oplev København med en unik aften i Grønnegade

I et af de gamle københavnske byhuse i historiske Grønnegade ligger Midori - Izakaya & Greenery - en to etagers traditionel i gastropub med zakaya-mad.

Her kan du glemme alt om snaskede wok- og risretter, du måske kender fra din lokale take away-pusher. Tænk i stedet topmoderne storby på en simpel og delikat facon. Perfekt til en god sommeraften i smukke København med dine kære!

Izakaya - uformel delemad 
Ligesom de har tapas i Spanien og cicchetti i Italien, så har de izakaya i Japan: Små umami-fyldte retter, der deles ved bordet, og som skylles ned med en (eller flere) øl og sake. Faktisk betyder ordet Izakaya direkte oversat "et sted at drikke sake", derfor bliver de uformelle steder også kaldt japanske gastropubber.

Det er den tanke, der er overført hos Midori i Grønnegade, hvor du i godt selskab kan nyde den tradtionelle japanske alkohol med små autentiske retter, der kommer dumpende ind på bordet i et fint tempo.

Få hele oplevelsen, og skyl ned med sake
Som traditionen foreskriver har de hos Midori et stort udvalg af forskellige øl og sake, og det giver dig mulighed for at tilføje din mad en ekstra autentisk dimension. Midori har endda ansat en dygtig og uddannet Sake-sommelier. En sjældenhed, der sikrer dig en helt unik sakeoplevelse. 

Sake har en alkoholstyrke ligesom vin (mellem 10-14%). Det er dog ikke lavet på druer, men på ris. Som med vin er sake en mangfoldig drik, der kommer i et utal er versioner. 

Prøv en sake tasting-menu, og nyd 3 glas, der udvælges på baggrund af din mad og dine smagsløg. Du introduceres til hvert enkelt glas, så du får det optimale ud af oplevelsen. 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Glæd dig til:  

  • 11 anretninger på Midori
  • Tilkøb: Sake tasting-menu m. 3 glas (særpris: 189 kr.)
  • Tilkøb: Premium Sake tasting-menu m. 3 glas (særpris: 229 kr.)

Premium tasting-menuen består af nogle dyrere flasker, du kan altså også forvente en lidt større smagsoplevelse. 

Psst! Midori har en dygtig og uddannet Sake-sommelier, der gør det muligt at få en helt unik oplevelse og indblik ind i risvinens mangfoldige verden. 

loading map...
Midori
Grønnegade 28, 1107 København K