Sommermenu med 4 retter på Mortens Kro

Se frem til en aften hos den nordjyske restaurant-darling
Din Pris

500,-

Udsolgt - 42 solgt

En af Aalborgs mest anerkendte restauranter byder indenfor!

Kronprinsesse Mary har lagt vejen forbi. Og de leverede maden til Rådhuset, da USAs tidligere vicepræsident, Al Gore, besøgte Aalborg. Mortens Kro har været solidt plantet i den nordjyske muld i over 23 år, og er stadigvæk en af Aalborgs førende gourmetrestauranter.

Det konstante høje niveau hos Mortens Kro har sat gang i Michelin-rygter fra flere medier. Flere mener, at Mortens Kro er det bedste nordjyske bud, skulle der falde en stjerne af fra den anerkendte guide.

Fra barnedrøm til gourmetrestaurant 
Mortens Kro er stiftet af Morten Nielsen og kan dateres tilbage til starten af 1970erne. Her legede den dengang 7-årige Morten Nielsen ”Mortens Kro” hjemme i forældrenes dagligstue. For 30 kr. serverede han rejecocktail, svinekotelet og karamelrand til naboer og familie.

Barnelegen sluttede, men navnet og drømmen holdt ved, og i 1997 åbnede Mortens Kro som rigtig restaurant med en menu, der stadig var inspireret af det danske, blandet med klassiske franske traditioner.

Trines bud på fire skønne retter
Din menu er bestemt af tjenereleven Trine. Menuen er derfor helt unik, og adskiller sig fra det almindelige menukort. Til udførelsen af menuen får hun hjælp af restaurantens to kokkelever. Glæd dig til at smage Trines skønne sommermenu. 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Glæd dig til: 

  • En sommermenu med 4 retter på Mortens Kro

Psst! Din menu er bestemt af tjenereleven Trine, som giver sit personlige bud på en 4-retters menu. Menuen er derfor helt unik, og adskiller sig fra det almindelige menukort. 

loading map...
Restaurant Mortens Kro
Mølleå 2, 9000 Aalborg