Sommer-menuer fra bar'sushi

Ambitiøst sted disker op med gourmet-sushi i topklasse!
Førpris

230,-

Din Pris Fra

129,-

Du sparer 101 kr.
Udsolgt - 275 solgt

Besøg den lille og intime restaurant på Nørrebrogade

På Nørrebro ligger der en lille biks med et stort potentiale for at blive din nye sushi-pusher: bar'sushi. Med kærlighed og tryllestøv kræser og forvandler deres dygtige sushi-kokke friske råvarer til smukke og unikke smagsoplevelser.

Bar'sushi byder på underspillet luksus, der kan gøre enhver overskyet dag god igen. Nu er de klar med en fabelagtige sommer-menuer, der oser af lækkerhed. Uanset, om du vil have en lille eller stor menu, så passer den perfekt til en picnic eller til hverdags-daten. OG du kan endda købe flere værdibeviser, hvis du vil sikre dig gourmet-sushi til flere lejligheder. 

Sprødt, blødt og sommerligt
Hos bar’sushi løfter de baren for, hvad du normalt finder i din sushi-rulle. Der skal være modvægt til den fede fisk og bløde ris, og derfor spiller grøntsagerne også en vigtig rolle hos bar'sushi. Smagene er nemlig perfekt afbalancerede, men også spændende. Glæd dig f.eks. til at sætte tænderne i en Crunchy Tuna-rulle med tun, cashewnødder, mango, toppet med avocado og teriyakisauce. Det er kombinationen af klassisk sushi og lækre umami-smage, der gør oplevelsen hos bar’sushi unik.

En lille restaurant med en stor personlighed
Bar’sushi er en lille restaurant, men der er kræset for indretningen, og man kan tydeligt fornemme inspiration fra Østen, som møder nordiske præg. De har valgt at slå væggen ned mellem køkken og restaurant, så du som gæst har mulighed for at spise i baren op til det åbne køkken. Det er en del af bar’sushis filosofi. De ønsker en helt særlig og ærlig stemning, hvor det er muligt at komme helt tæt på. En filosofi, du også kan mærke, når du besøger sushibaren.

Psst! Bar’sushi på Nørrebrogade er den sjette bar’sushi-restaurant i Danmark. Den første åbnede i 2005 i Odense og siden er det gået stærkt. Filialen på Nørrebrogade er dog den eneste i hovedstaden, og den er helt sin egen.

 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Vælg mellem følgende menuer: 

  • Summer, 18 stk.
    (Førpris: 230 kr. - Downtownpris: 129 kr.)
  • Summer Love, 40 stk. 
    (Førpris: 555 kr. - Downtownpris: 289 kr.)

Hvornår kan jeg bruge mit værdibevis?

  • Søn, tirs, ons og tors: 15-21
  • Fre-lør: 12-17
  • Man: lukket.
loading map...
Bar'sushi
Nørrebrogade 152, 2200 København N