Frit valg hos THEOS på Østerbrogade

Smag på byens bedste bagværk, kaffe, sandwich, chokolade og...
Førpris

130,-

Din Pris

65,-

Du sparer 65 kr.
Udsolgt - 902 solgt

Et lille sted med en stor ånd - og fokus på det lokale og økologi!

På Østerbrogade ligger der en kaffebar med kant. I THEOS hyggelige, små lokaler hersker der en stor ånd – nemlig iværksætterånden. Alt på menukortet er særligt udvalgt med økologi, bæredygtighed og lokale råvarer for øje.

Du finder bagværk fra det populære bageri Andersen & Maillard, kaffen stammer fra det lokale økologiske risteri, Nordhavn Coffee Roasters, og sådan fortsætter menukoret. Nu kan du svinge forbi THEOS med et værdibevis på 130 kroner i hånden, hvor du kan smage på lige det, du vil.

Smag Københavnsk iværksætteri
Hos THEOS ønsker de at berige deres gæster med råvarer, som har kvalitet for øje og fra leverandører, som har hjertet på det rette sted. De har en forkærlighed for lokale kræfter og ildsjæle, og derfor kan du glæde dig til at smage dig gennem Københavns mindre start-ups. Prøv f.eks. en Golden Latte fra Brain Blend, chokoladebarer fra Mellow Copenhagen eller den prisvindeende og uimodståelige bearnaisesovs fra Sauce Umami. Og så er der selvfølgelig de kendte romkugler fra Bak’s Bakery & Deli (det tidligere Nørre Aaby Bageri), der vandt en førsteplads ved FoodExpo i 2018 og eftersigende skulle være Danmarks bedste. 

Fryd for øjet, god ved maven - glad helt ind i sjælen
Det er ikke kun smagen, der er i fokus på THEOS. Det er en ren sanseoplevelse, at være gæst i den hyggelige kaffebar. Både mad og drikke er nemlig æstetisk flotte, og der er tænkt over, hvilke ingredienser som benyttes. Højest rangerende på sundhedsskalaen finder man THEOS egen nærende bone broth (aka suppe som Mormor lavede den) spækket med naturlige mineraler, bioaktive stoffer og proteiner - en nem genvej til en stærkere og sundere version af dig. 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere
Max. 2 værdibevis(er) pr. person

Glæd dig til:

  • 1 værdibevis til THEOS på 130 kr. (Plus-pris KUN 65,-)
loading map...
THEOS
Østerbrogade 139, 2100 København Ø