Frit valg hos Bertels

Besøg caféen på Falkoner Allé, der er kendt for deres overdådige cheesecakes
Førpris

150,-

Din Pris

75,-

Du sparer 75 kr.
Udsolgt - 1644 solgt

Byens Bedste-vinder giver dig god stemning og masser af valgmuligheder

Nu kan du besøge hele Frederiksbergs cheesecake-pusher til halv pris. Du kan vælge lige, hvad du vil på menukortet, der er ingen restriktioner! Vælg mellem lækre smoothies, cheesecakes, brunch og meget mere. Så inviter din kage-glade yndlingsperson med på et sødt eventyr på hyggelige Frederiksberg! En ting er sikkert, I kommer ikke til at gå sultne derfra! 

Hvad frister dig?
Når du træder ind på den kendte café Bertels på Falkoner Allé vil du blive mødt af deres ikoniske bugnende kagemontre fyldt med overdådige og cremede cheesecakes. Vælg mellem Rasberry Vanilla, Caramel Licorice, Black Forest, Oreo, Key Lime og meget mere! Smagene er mange og kagerne er høje og fyldige! Det eneste problem er at vælge, hvilket stykke du skal kaste dig over først!

Kåret som Byens Bedste!
Bertels er grundlagt i København i 2014 og laver hver dag et utal af cheesecakes. På ægte New York-manér kombinerer de klassiske amerikanske opskrifter med et moderne touch. Bunden er sprød og fyldet er fløjlsblødt. Præcis som det skal være. Og det er populært! Ja faktisk er Københavnerne så glade for Bertels, at de er blevet kåret af AOK som netop Byens Bedste i både 2014 og 2016. 

Mere end kage: Nyd god kaffe og lækker brunch
Selvom Bertels er mest kendt for deres cheesecakes har de skam også andet godt på menukortet. De serverer forskellige slags barista-kaffe, the og meget andet. Derudover kan du stille sulten med fx en skøn brunch, der serveres i fine skåle. 

Caféen er indrettet med træborde i forskellige farver, og væggene er udstyret med forskellige billeder og mønstret tapet. Sæt dig til rette, og nyd en rolig stund i godt selskab!


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Der er maks. to værdibeviser til salg pr. person 

Du får:

  • Værdibevis på 150 kr. til Bertels på Falkoner Allé (Plus-pris KUN 75,-)

Tilbuddet gælder kun to stay og IKKE som take-away.

loading map...
Mebelles kage ApS
Falkoner Allé 54, 2000 Frederiksberg