Norrlyst: 4-retters genåbningsmenu

Saml de nærmeste til bæredygtig gastronomi fra Michelin-kok
Førpris

385,-

Din Pris

269,-

Du sparer 116 kr.
Solgt 556
Dit tilbud slutter om 08:16:12:23

Scorer toppoint overalt! Gæsterne ELSKER denne perle i indre by

I det inderste KBH ligger der en moderne, gastronomisk perle. Navnet er Restaurant Norrlyst, og her serveres der ambitiøs mad med fokus på friskhed, økologi – og masser af velsmag. Nu har Norrlyst igen slået dørene op, og det fejres med en udsøgt 4-retters genåbningsmenu!

Norrlyst scorer toppoint overalt: 5/5 på Tripadvisor, 4.7/5 på Google, 9/10 på The Fork og sådan fortsætter anmeldelserne. Gæsterne elsker den intime restaurant, hvor der kæres om de mindste detaljer på din tallerken.

Michelin-kokkens landkøkken
Over gryderne står køkkenchef Emil Eshardt-Nielsen, der har Michelin-erfaring fra bl.a. Søllerød Kro, Kadeau og AOC. Men det betyder ikke, at din mad er opstyltet eller for fin på den. Tværtimod. Norrlyst laver uformel gourmet med fokus på økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd. Kokkene samler selv vilde urter, og deres råvarer kommer fra nogle af Danmarks bedste leverandører. Så kan du spise et hyggeligt gourmetmåltid- med god samvittighed. 

Forårsfejring, eller en særlig anledning?
Foråret har for alvor meldt sin ankomst, og midt i genåbningsglæden har vi vidst alle behov for at fejre både de små og store begivenheder. Inviter din mor (ja, det er snart mors dag), eller de nærmeste på en hyggelig aften, eller book bord til en særlig lejlighed. I menuen hos Norrlyst finder du de bedste råvarer fra det danske køkken - taget til et nyt niveau.

Vil du læse mere om Norrlysts dogmeløse, lækre køkken? 
Se med i artiklen Når råvarerne taler for sig selv - LÆS DEN HER


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Glæd dig til: 

  • 4-retters menu hos Restaurant Norrlyst – alm. eller grøn
loading map...
Norrlyst
Kompagnistræde 8, 1208 København K