Frit valg hos Osten ved Kultorvet

NYHED: Bestil Økologiske og biodynamiske oste i særklasse direkte fra webshop
Førpris

250,-

Din Pris

150,-

Du sparer 100 kr.
Udsolgt - 613 solgt

Smag på skønne oste fra en helt særlig ostemand

Da Osten ved Kultorvet åbnede i 2008 var det den første økologiske ostebutik i Danmark. I dag har de stadig det største udvalg af økologiske og biodynamiske oste – over 120 forskellige fra ind- og udland, særligt udvalgt af den karismatiske ejer.

Nu kan du købe butikkens fantastiske oste direkte fra deres hjemmeside og enten hente den selv eller få den leveret lige til døren! Uanset hvor i Danmark du bor. Du finder alt fra klassiske fede danbo-oste til smagfulde råmælks- og gedeoste. 

Oste-pusher med holdninger
Osten ved Kultorvet sørger ikke bare for, at der kommer god ost på bordet. Med stor respekt for dyrevelfærd samt miljøet ønsker de at gøre økologiske oste til allemandseje og styrke forbrugernes viden om, hvad vi egentlig propper i munden.

Missionen er drevet af butikkens ejer Mikael. Eller Mikael Ost, som han kaldes. Bag disken ekspederer den tidligere landmand sine kunder med høj hat og godt humør. Han håndskærer og vakuum-pakker ostene selv, inden de gives eller sendes til kunden. Han byder alle velkommen med et smil og en kæk kommentar. Og som hans ostebutik er han selv bygget af stærke holdninger til fødevarer, og hvad de kan og gør ved os.

Udvælger selv de bedste oste
Mikael udvælger selv sine oste. I køledisken finder du derfor kun oste, som han selv har lyst til at tage med hjem – og det gør han skam også.

Ude bagved ligger flere oste og modner i butikkens ostelager. Mikael smager, dufter, trykker og trækker på sine mange års erfaring for at vurdere, hvornår de enkelte oste er klar til salg. Det er den evige jagt på det perfekte, når der arbejdes med et levende produkt, hvor mange faktorer spiller ind på det endelige resultat – og smag.

Med et værdibevis på 250 kr. er der råd til at gå på opdagelse i ostens alsidige og fantatiske smagsunivers. Se hele udvalget her. 

Psst! Osten er ikke kun god på din morgenbolle. Et par forskellige oste, et godt brød, lidt pølse og evt. din yndlings-rødvin, så har du et lækkert og super nemt aftensmåltid, som alle elsker..


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Der er max. 2 værdibeviser til salg pr. person.

Du får: 

  • Et værdibevis på 250 kr til Osten ved Kultorvets webshop (din pris KUN 150 kr.) 
  • Værdibeviset SKAL indløses via Osten ved Kultorvets webshop

Vælg afhentning eller med levering. 

OBS! Vælger du levering lægges der et fragtgebyr på 45 kr. oveni prisen (ved køb for over 500 kr. er fragten gratis). Fragten betales direkte hos Osten ved Kultorvet, når du bestiller dine varer. 

loading map...
Osten ved Kultorvet
Rosenborggade 2, 1130 København K