Gaudium: 3-retters DELUXE MENU

Få en restaurant-oplevelse derhjemme til 2 pers. el. flere
Din Pris

159,-

Solgt 272
Dit tilbud slutter om 00:03:25:54

En særlig aften d. 27 februar med eksklusiv madkunst - kan købes til 2 pers. eller flere


I samarbejde med Gaudium, som leverer madoplevelser i særklasse, kan du nu få deres 3-retters DELUXE menu til 2 eller flere personer. Tilbuddet gælder med afhentning hos Gaudium lørdag d. 27 februar - og der er et begrænset antal kuverter til salg!
 
Menuen byder både på skøn rørt tun og skaldyr, mørt og lækkert oksekød og en fantastisk kage. Alle retterne er perfekt eksekveret af Gaudiums kompetente kokke.

 

I disse tider er det særligt vigtigt, at vi gør noget ekstra ud af weekenden og værner om de mennesker, vi må og kan ses med. Med dette tilbud får du en udsøgt 3-retters middag, som kan bestilles til 2 eller flere personer.

Gaudium har med stor succes omstillet sig i denne corona tid fra at levere catering til store fester, til i den grad at levere en unik og eksklusiv restaurantoplevelse hjemme hos dig selv med deres eksklusive take away. Det er ikke uden grund, at Gaudium er nummer 1 i både kategorien Catering og Take Away. Læs om nogle af de gode restaurantoplevelser Gaudiums glade kunder har haft her :

  • Lækker deluxe menu. Har brugt Gaudium flere gange nu, og er aldrig blevet skuffet. - N. Nielsen
  • Det smagte utroligt godt! En hel fantastisk fredag aften. Som at være på restaurant i sit eget hjem. - Charlotte
  • Som altid (og det er flere gange vi har været forbi ) har maden været lækker, nem at tilberede og meget velsmagende - Lis
  • Det bliver ikke sidste gang, at jeg køber mad fra Gaudium, når jeg har gæster på besøg og får mad udefra.- Hans

Skal du holde et lille arrangement i forbindelse med en særlig anledning? Eller har du blot lyst til at forkæle kæresten, familien eller de nærmeste venner? Så er det helt oplagt, at du lader profferne fra Gaudium stå for madlavningen, så du kan bruge tiden på samvær og værtskab.

Gaudium har førstepladsen på Trustpilot med 1.917 anmeldelser og en Trustscore på hele 4.9! Du er altså sikret kvalitet og service i verdensklasse. Læs de mange gode anmeldelser her

Stjernekok bag Gaudium
Det kompetente cateringfirma Gaudium er opstået i samarbejde med Robert ”Fabio” Petersen. Robert er uddannet på Danmarks mest kendte nordiske restaurant, som også er kåret til verdens bedste restaurant 4 gange. Roberts ekstraordinære kvalitetssans og kendskab til det nordiske køkken er en del af Gaudiums DNA. Det skal være af høj kvalitet, det skal være lækkert, og det skal være ekstremt smagfuldt.  


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Min. 2 værdibeviser pr. person

Du får:

DELUXE MENU:

  • Forret: Tun og skaldyr rørt med mild sennepscreme og dild - syltede rødløg - ærteskud - friskbagt brød med kerner

  • Hovedret: Mørt rosastegt okse - ristede kartofler vendt med brunet smør og timian - sauté af svampe og skalotteløg - kold nordisk bearnaisecreme

  • Dessert: Mørk chokolademoussekage - hvid chokolade granulat - frysetørrede jordbær

OBS: Menuen skal afhentes hos Gaudium lørdag d. 27/2 2021 mellem kl. 10-14.

OBS: Værdibeviset gælder for 1 person, og der skal bestilles minimum 2 menuer/værdibeviser pr. selskab.

Psst! Maden kommer i pæn engangsemballage, der nemt kan opvarmes.

loading map...
Gaudium
Fjeldhammervej 15 2610 Rødovre