6 plader fra Bagsværd Lakrids

Danmark har fået en ny lakridskonge! Vinder af The Liquorice Taste Award 2020
Førpris

174,-

Din Pris Fra

114,-

Du sparer 60 kr.
Udsolgt - 1328 solgt

Luksuriøs håndlavet lakridskaramel

Det lille foretagende Bagsværd Lakrids har startet en lakridsrevolution! Deres smukt indpakket og lækre lakrids er noget helt andet, end hvad du er vant til. Og det har de bevis på. Deres Classic-variant vandt i 2020 guld til den prestigefuldte "The Liquorice Taste Award". I 2019 fik den bronze, og den hev sølvmedaljen hjem i 2018. 

Bagsværd Lakrids producerer deres delikate lakrids på Bagsværd Hovedgade, hvorfra den sælges frisk direkte fra pakkebordet. Det er også her, at du henter din lakrids.

Lakrids som du ikke har prøvet det før
Bagsværd Lakrids laver blød lakridskaramel, som sælges i hele plader, der skæres ud i mundrette bidder. De er pakket i madpapir og kommer i en fin, brun kuvert. Det gør, at lakridsen hverken bliver hård eller våd og holder sin karamel-lignende konsistens. 

Du får altså en lakrids, der er helt frisklavet, hvor alt fra ingredienser til den færdige indpakning er gennemtænkt for at give dig den bedste smagsoplevelse!

Det hele startede hjemme på Gunnarsvej
Ideen om at lave lakrids på en ny måde startede i hovedet på kemiingeniør Søren Beier en decemberdag i 2014 i hjemmet på Gunnarsvej i Bagsværd. To minutter væk boede vennen og studiekammeraten Morten Kornbech, og sammen brugte de mange vinteraftener på at tøjle den udfordrende karamelliseringsproces i jagten på at lave det, der blev til deres lakridskaramel. Bagsværd Lakrids var skabt.

Resten er historie som man siger, og i dag er Bagsværd Lakrids flyttet ud af privaten og ind i større og mere professionelle rammer. Essensen er dog den samme, og al lakridsen laves stadig i hånden ud fra den originale opskrift. 
 

Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Vælg mellem:

Pakke 1:  Downtown pris 159 kr. - før  ̶2̶4̶6̶  kr.:

  • 2 x Mynte – Limited edition, 160 gram
  • 4 x Classic Mini, 55 gram 

Pakke 2: Downtown pris 114 kr. - før  ̶1̶7̶4̶  kr.:

  • 6 x Classic Mini, 55 gram 

Pakke 3: Downtown pris 260 kr. - før  ̶3̶9̶0̶  kr.:

  • 3 x sød, 160 gram
  • 3 x salmiak, 160 gram

NB! Der kan IKKE ændres i smagsvarianterne.

Psst! Deres Mynte – Limited Edition er lavet med friske mynteblade – og det kan smages! 

loading map...
Bagsværd Lakrids
Bagsværd Hovedgade 125, 2880 Bagsværd