Lakrids som du ikke har prøvet det før
Bagsværd Lakrids laver blød lakridskaramel, som sælges i hele plader, der skæres ud i mundrette bidder. De er pakket i madpapir og kommer i en fin, brun kuvert. Det gør, at lakridsen hverken bliver hård eller våd og holder sin karamel-lignende konsistens.
Du får altså en lakrids, der er helt frisklavet, hvor alt fra ingredienser til den færdige indpakning er gennemtænkt for at give dig den bedste smagsoplevelse!
Det hele startede hjemme på Gunnarsvej
Ideen om at lave lakrids på en ny måde startede i hovedet på kemiingeniør Søren Beier en decemberdag i 2014 i hjemmet på Gunnarsvej i Bagsværd. To minutter væk boede vennen og studiekammeraten Morten Kornbech, og sammen brugte de mange vinteraftener på at tøjle den udfordrende karamelliseringsproces i jagten på at lave det, der blev til deres lakridskaramel. Bagsværd Lakrids var skabt.