Ferdinand: 5 retter og 5 glas vin

Nævnt i Michelin-guiden: Få en helaftens-oplevelse ud over det sædvanlige!
Din Pris

625,-

Udsolgt - 29 solgt

11 år på toppen af Aarhus - Se frem til at nyde din by igen!

Hvis navnet "Ferdinand" betyder noget i Aarhus, så er det kvalitet. Det fransk-inspirerede brasserie ved Åen har nemlig formået at holde et niveau, der er højere end de flestes – og det har de gjort i mere end årti. Derfor er de også blevet nævnt i den prestigefyldte Michelin-guide, der slet og ret kalder det "et godt måltid". Og det er, hvad man altid kan forvente på Ferdinand; friske kvalitetsråvarer, økologi, varmt, velkommende værtskab - og virkelig meget velsmag. 

Så ha' noget fantastisk at se frem til, når du nye restriktioner ophører, mens du samtidig støtter en af de lokale restauranter. Det må da være en win-win!

"Glade dyr er god smag"
Hos Ferdinand er de overbeviste om, at glade dyr er lig med god smag - og der er noget om snakken. Når du bider ind i oksekæber med variation af løg, kan du næsten smage græsset i det møre kød fra de glade køer. Og de sprøde flæskesvær med paprika og tomat kommer fra grise, der har kunnet spise lige, når de ville det.

Men også grøntsager får restauranten det absolut meste ud af. At bruge sæsonens velsmagende råvarer er en helt indlejret del af Ferdinands DNA; her finder du ingen slatne, spanske asparges i januar eller frosne stenbiderrogn i september.

Varmt, velkommende værtskab
Selvom kvaliteten er i top, og restauranten har vundet flere udmærkelser, stiler de ikke efter at være et Michelin-sted. Ferdinand er et virkelig godt spisested, som gæsterne kan være trygge ved. 

Hos Ferdinand er du sikker på at få et godt måltid - og varm, vedkommende betjening!

Vil du læse mere om den gastronomiske institution? 
Så læs med i artiklen: RESTAURANT FERDINAND - Et gastronomisk fyrtårn i Aarhus - LÆS DEN HER


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Glæd dig til: 

  • 5 retter
  • 5 særligt udvalgte glas vin
  • Ad libitum surdejs-brød og vand m/u brus 

Psst! Ferdinand er nævnt i den prestigefyldte Michelin-guide, der giver dem 'The Plate' for et godt måltid. 

loading map...
Hotel Ferdinand
Åboulevarden 28, 8000 Aarhus C