Cocktails hos 'byens bedste'-vinder

Halv pris: Oplev den anmelderroste Bar Deco i indre by
Førpris

350,-

Din Pris

175,-

Du sparer 175 kr.
Udsolgt - 157 solgt

Gør en hverdagsaften speciel på prisvindende cocktailbar

I Ny Adelgade ligger en af Københavns absolut bedste cocktailbarer - Bar Deco, som vandt prisen for "Byens Bedste Cocktailbar" sidste år og fik 5 stjerner i Berlingske. Her langer de sæsonbestemte cocktails over disken - med kærlighed, ærlighed og et strejf af Københavnsk kreativitet.

Lokal cocktailbar, med international kvalitet

Den dæmpede belysning og det stilfulde møblement danner den perfekte kulisse for de anmelderroste cocktails, som både skal smages, duftes og beundres. Smag dig gennem menukortet, som rummer både overraskelser og et par klassikere á la Bar Deco.

Bartenderne hos Deco har til sammen mere end 50 års erfaring og har konkurreret om priser i både ind- og udland. Læn dig trygt tilbage, og lad Deco's imødekommende personale guide dig rundt i deres unikke smagsunivers.

'Sloe down' - det er vinter

På Deco gør de sig umage for at finde sæsonens bedste råvarer, samt friske frugter som de selv presser og omdanner til juicer. For hos Deco er det gode håndværk vigtigt, for at kunne give den bedste smagsoplevelse til sine gæster.

Cocktails af den kaliber, Bar Deco langer over disken fortjener navne, man ikke lige glemmer. Menukortet omfavner smagsløg hos enhver cocktail-kræsen gæst, og selvom smagen er vigtigst, er der fokus på helhedsoplevelsen, så både navn, dufte, pynt og glas er nøje udvalgt. Prøv den vinterinspirerede 'Sloe Down' med slåenbær og Don Julio tequila, eller varm dig på en 'Pisco Disco' med peruviansk Pisco, abrikos-brandy og citrusfrugter.

Cocktails hos Bar Deco er en oplevelse, du skal dele med dine bedste venner!


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

  

Du får:

  • Værdibevis på 350,- til Bar Deco (Din pris: 175,-)

Psst! Dit værdibevis kan benyttes tirsdag, onsdag og torsdag + alle søndage i advent, og gælder alle cocktails, vin, øl, champagne, vand, kaffe/te og nødder/chips/oliven, som er i menukortet.

loading map...
Bar Deco
Ny Adelgade 5B, 1104 København K