FF: 7 serveringer, brød og vand

Anmelderne elsker FF's internationale delekøkken
Din Pris

249,-

Solgt 149
Dit tilbud slutter om 11:17:48:44

Besøg Ferdinands frække lillebror

I en baggård – tilbagetrukket fra Åens larm og ballade – ligger der en gastronomisk verdensperle. Under sloganet 'Casual Eating, Social Drinking' serverer Restarant FF lækker delemad og nyskabende cocktails, der slår benene væk under dig. Her er den sociale hygge, de udogmatiske smage og dét at have en rigtig god aften i højsædet. 

Alle verdens smage på din tallerken
FF laver ikke dansk mad. Faktisk er det noget nær umuligt at sætte en nationalitet på restaurantens udogmatiske gastronomiske udfoldelser. Hos FF henter de nemlig inspiration fra hele verden, når de kreerer retter som salte berlinere eller selleri med hybenrose. Men menuen følger altid den danske sæsons skatkammer af råvarer. Derfor kan du også glæde dig til delegourmet lavet på lokale ingredienser - af aller højeste kvalitet!

En anmelderdarling
FF har virkelig formået at gøre noget nyt. Og det har de aarhusianske anmeldere for længst fundet ud af. Med bl.a. 5 stjerner i Jyllands-Posten er FF én af de nyere Aarhus-restauranter, du må prøve.

Se bare et udpluk af anmeldernes uforbeholdne ro-ser: 

"FF er et af de nye skud på den gastronomiske stamme i Aarhus. Her kan man dele maden eller spise hver sin – a la tapas, men med inspiration fra al verdens køkkener til priser, der er yderst fremkommelige. Det fungerer!" - Jyllands-Posten 

"Hvis vi skulle komme med et bud på en af byens bedst gemte restauran-ter, ville FF helt sikkert være et bud." - Aarhus Update

"Jeg synes FF har fundet en plads i byens restaurantliv, som er helt unik. Der er en oase, godt gemt, og der er smæk for skillingen. En uforbeholden anbefaling" - Aarhus Lokalavis

Vil du læse endnu mere om FF?
Så læs med i artiklen: Den vilde lillebror serverer verdensmad og cocktails - LÆS DEN HER

 


 

width="100"


Psst! Giv oplevelsen i julegave - og få den pakket ind som flaskepost.

Når du lægger denne oplevelse i din kurv, får du mulighed for at tilkøbe indpakning. Vi pakker din julegave smukt ind som en flaskepost, og sender den til den adresse, du ønsker.


 

 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

  

Glæd dig til: 

  • 7 serveringer, brød og smør og vand m/u bobler på FF

Psst! Du kan bestille bord helt indtil 18 februar 2021!

Er du på udkig efter en særlig julegave? Tryk på ‘Giv som gave’, og få et personligt gavebevis til den heldige modtager.

loading map...
FF Aarhus
Åboulevarden 30, 8000 Aarhus C