4 stk. smørrebrød inkl. drikke

Take away: Nyd en skøn frokost fra MIBmadmarked
Din Pris

179,-

Solgt 102
Dit tilbud slutter om 09:18:01:58

Hvem skal du dele lækkerierne med?

Hos MIBmadmarked bugner hylderne med friskbagt brød og kager, charcuteri, samt delikatesser og specialiteter fra lokale leverandører. Og så tilbyder de forskellige hjemmelavede frokostretter. Et rent madmekka, hvor kvalitet, smag og æstetik går op i en højere enhed.

Nu kan du hente fire af deres højtbelagte smørrebrød. Du vælger selv, om det skal være med røget laks, kyllingesalat, roastbeef eller med kartoffel. Nyd din frokost med en MIB øl, der er en klassisk pilsner, eller en øko-æblejuice, der er lavet på danske æbler.

Traditionelt med et nordisk twist
Smørrebrød fra MIBmadmarked værner om det traditionelle, som den klassiske danske spise udspringer af. Men de har opdateret den en smule. De har tilføjet et nordisk, moderne twist med masser af friske krydderurter og sprøde grøntsager, der giver smag og skaber modspil til fx den bløde kyllingesalat og røget laks. 

MIB: Et aarhusiansk madeventyr
Der er god sandsynlighed for, at du er stødt på navnet Martin Ib eller MIB, som hans madunivers hedder. Han har bagerier og restauranter flere steder i byen.

Uddannet tjener og kok og selvstændig restauratør siden 2004 arbejder han ud fra stærke principper om mangfoldighed og madglæde.

Læs mere om maduniverset på www.martinib.dk


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Glæd dig til: 

  • 4 stk. højtbelagt smørrebrød inkl. 2 MIB øl eller 2 æblejuice

OBS! Du kan ikke sidde og spise din mad hos MIBmadmarked - kampagnen gælder kun til take away!

loading map...
MIBmadmarked
Pakhusene - Mariane Thomsens Gade 1, 8000 Aarhus C