NYHED: Restaurant FEAST

Lad gildet begynde: 2 timers mad og drikke ad libitum
Din Pris Fra

279,-

Udsolgt - 1236 solgt

Nordisk gastronomi over trækuls-grill

I den nye bydel Aarhus Ø sætter havnen de perfekte rammer for et helt særligt miljø. Her har kokken bag madimperiet MIB, Martin Ib, åbnet sin nyeste restaurant i design-lækre lokaler - velkommen til FEAST.

FEAST inviterer til et festgilde ud over det sædvanlige med fokus på kvalitetsråvarer, nye smagsoplevelser og smukke anretninger, der matcher smagen. Det skaber en gastronomisk oplevelse på højt niveau. Den varierende menu er baseret på sæsonens nordiske råvarer. Her er noget for alle og enhver – store som små.

JOSPEREN: Gildets omdrejningspunkt
Op til 500 grader. Det er så varm den spanske trækuls-grill - også kaldet en josper - kan blive. Den spiller hovedrollen, når din mad tilberedes på FEAST. Placeret midt i restauranten leder den tankerne hen på et indendørs bålsted, der er omdrejningspunkt for god mad og hygge. Kød, fisk og grøntsager tilberedes over de brandvarme kul, som med sine særlige egenskaber frembringer en helt eventyrlig smag til alle råvarerne.

En tur i kokkebaren
Hos FEAST serveres alle forretter som deleretter i social dining-stil ved bordet. Det skaber rammerne for en uformel og hyggelig middag, hvor I kommer hinanden ved. Snacks, tilbehør og drikkevarer henter du selv fra de forskellige barer, og hovedretterne fra restaurantens kokkebar. 

Kokkebaren er bygget omkring et åbent køkken, hvor JOSPEREN og de detaljeorienterede kokke befinder sig. Her kan du hente dine hovedretter og få en sludder med kokkene undervejs. Smut også en tur i brødbaren for friskbagte godter og nyd til slut et visit i dessertbaren, hvor den søde trang stilles med stor velsmag. 

Nå ja, så er der selvfølgelig baren med alle drikkevarerne. Over 25 forskellige drikke med vin, øl, bobler, sodavand, hjemmelavede safte og kombucha-drikke, som er brygget på en lille gård i Nordjylland.

På FEAST vil du opleve et moderne ad libitum koncept i hyggelige naturrige og nordiske rammer. Her er det gastronomiske niveau tårnhøjt, og både oplevelse samt koncept unikt og nyt på den danske madscene. 

Meget mere end FEAST
Der er god sandsynlighed for, at du er stødt på navnet Martin Ib eller MIB, som hans madunivers hedder. Han har bagerier og restauranter flere steder i byen, og FEAST er hans nyeste skud på gastronomi-stammen.

Uddannet tjener og kok og selvstændig restauratør siden 2004 arbejder han ud fra stærke principper om mangfoldighed og madglæde.

Det skinner i gennem hos FEAST, hvor du kan glæde dig til en afslappet kom-sammen med dine yndlings-personer.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Vælg mellem:

  • 2 timers mad og drikke ad libitum, onsdag el. torsdag (279,-)
  • 2 timers mad og drikke ad libitum, fredag el. lørdag (329,-)

Psst! Hvis du ønsker at spise og drikke i længere tid koster det 70,- pr. person pr. halve time. Dette betales direkte hos restauranten.

loading map...
FEAST
Mariane Thomsens Gade 4B, 8000 Aarhus C