UMA: Full Experience m. 8 serveringer

I hjertet af KBH: Simpelt, smukt og fantastisk lækkert
Din Pris

249,-

Solgt 494
Dit tilbud slutter om 04:12:13:56

Få autentisk japansk på den helt rigtige urbane og moderne måde

Hos UMA tror de ikke på overpyntede retter. De tror på, og sætter en ære i, at servere simple, unikke og velsmagende retter. Intet mindre.

Maden er autentisk japansk fusioneret med andre spændende køkkener. Og selvom UMA blander andre smagstraditioner med det japanske, mener ejeren David Liang, at det moderne fusionskøkken er en god måde at præsentere noget traditionelt på – og samtidigt følge med tiden.

Det moderne og simple understøttes af den uformelle bistro-stemning, der hersker i restauranten. Det handler om at hygge sig og nyde den gode samtale og mad med dem, du har kær. Og så er beliggenheden helt i top med lokaler i hjertet af København lige ved Nørreport og overfor Ørstedparken.

Dine 8 serveringer kan bl.a. bestå af:

  • Hors d'oeuvres: Tamagoyaki - wasabicream - tobikko
  • Appetizer: Kombucured oksetartar - ikura - ponzu Okonomiyaki - kimchi - helleflynder
  • Fjerkræ: Yakitori - chimichurri - blommekål
  • Fisk: Dampet kulmule - daikon - eddamame
  • Fisk: Miso-marineret torsk – japansk risotto – kokos
  • Kød: Charsiu frilandsgris – sød kartoffel – espresso teriyaki
  • Dessert: Matcha panna cotta – passionsfrugt sorbet


Hos Restaurant UMA mødes det traditionelle japanske med smage fra hele verden  - præsenteret på simpel, nordisk vis.

Friske råvarer og et nordisk twist
På trods af det japanske udgangspunkt skinner det nordiske tydeligt igennem hos Restaurant UMA. I anretning og præsentation af maden er der en tydelig nordisk æstetik, hvor de rene og simple linjer gør hver en servering til en fryd for øjet (og ikke kun for ganen).

Det ses også i deres valg af råvarer, som altid udvælges efter sæson - og helst skal være fra Danmark. De går med andre ord ikke på kompromis med friskheden eller lader sig begrænse af en fastlåst menu. Hos UMA er det råvarerne og sæsonen, der bestemmer, hvad der kommer på tallerkenen.         


Maden hos UMA er inspireret af ejer David Liangs opvækst i det sydlige Kina og hans mors mad. 

Drømmen, der blev virkelighed
Ejeren bag restauranten er David Liang, der bl.a. tidligere har arbejdet på Sticks'N'Sushi og på Restaurant Gion i Japan. David kommer oprindeligt fra Hong Kong. Her er den japanske madkultur meget til stede. Efter en opvækst, hvor han har set sin mor - og selv været med i køkkenet med hende - har det været en drøm at åbne sit eget sted. En drøm, der endelig blev til virkelighed med UMA.

Læs mere om Restaurant UMA i artiklen: 
EN AUTENTISK JAPANER I MODERNE KLÆDER - LÆS DEN HER
 

 


 

width="100"


Psst! Giv oplevelsen i julegave - og få den pakket ind som flaskepost.

Når du lægger denne oplevelse i din kurv, får du mulighed for at tilkøbe indpakning. Vi pakker din julegave smukt ind som en flaskepost, og sender den til den adresse, du ønsker.


 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Glæd dig til: 

  • 8 serveringer hos restaurant UMA (249 kr.)
  • Tilkøb: Vinmenu (229 kr.)
    Din vinmenu består af 3 glas hvidvin og 1 glas rødvin

OBS! Det er kun muligt at købe vinmenuen, hvis du har købt de 8 serveringer. 

loading map...
Uma
Nørre Farimagsgade 13 1364 København K