3 retter på Gl. Humlebæk Kro

I smukke Nordsjælland byder den historiske kro på klassisk dansk mad
Førpris

485,-

Din Pris

225,-

Du sparer 260 kr.
Udsolgt - 514 solgt

God mad og venlig betjening i usædvanlige rammer

Den historiske Gl. Humlebæk Kro har eksisteret lige siden, at Kong Christian VI i 1740 gav kroen kongelig bevilling. I år fejrer kroen altså 280 års jubilæum! Juletiden er ekstra fortryllende i de nostalgiske rammer, og det kan varmt anbefales, at du booker et bord til dig og dine nærmeste, og nyder hjemmelavet dansk mad i et usædvanligt hyggeligt 1700-tals miljø, der emmer af klassisk landevejskro. 

Kroens omgivelser er magiske! Inden for korte afstande finder du både skov, enge og kyst. Det er oplagt at gå en tur, når vejret tillader det, og samle appetit til aftenens madoplevelse.

Der er dømt ren landevejs-idyl og naturskøn hygge hos den gamle kro, der har eksisteret siden 1740.

Klassiske dyder, der følger med tiden
Gennem årene er den traditionsrige kro restaureret og indrettet med enorm respekt for dens historie.

Her står gamle vinflasker oppe under loftet, og i den mørkere jagtstue spiser du i selskab med udstoppede vildsvin. Detaljerne gennemsyrer hele stedet - helt ned på tallerkenen i valg af retter og garniture, der hylder de klassiske dyder og danske traditioner. 

Ejer Jane Krensler har siden 1996 taget i mod gæsterne på Gl. Humlebæk Kro med et stort smil og god service. Det tilføjer stedet en hjemmelig varme og menneskelighed.

Et område, der er værd at besøge
Det er oplagt at kombinere besøget på Gl. Humlebæk Kro med en oplevelse i området. Kom fx helt ud til vandkanten på Humlebæk Havn, gå hånd-i-hånd ned langs stranden, få tanket op på kultur på kunstmuseet Louisiana eller gå en tur forbi den smukke Humlebæk Kirke, der er nabo til kroen.

Der er masser af gode muligheder for at få en hel dag og aften til at gå i det nordsjællandske, og nyde et afbræk fra den travle hverdag. Og hvem har ikke brug for det en gang i mellem?

LÆS MERE med vores guide til området: 

Her er 5 steder, der er værd at besøge i Humlebæk - LÆS GUIDEN HER

Der er ikke langt til kysten fra Gl. Humlebæk Kro. Tag et smut forbi vandkanten enten før eller efter middagen. 

 


 

width="100"


Psst! Giv oplevelsen i julegave - og få den pakket ind som flaskepost.

Når du lægger denne oplevelse i din kurv, får du mulighed for at tilkøbe indpakning. Vi pakker din julegave smukt ind som en flaskepost, og sender den til den adresse, du ønsker.


 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Glæd dig til: 

  • 3 retter på Gl. Humlebæk Kro
loading map...
Gl. Humlebæk Kro
Humlebæk Strandvej 2A