18 serveringer hos Kokkeriet

Smag på stjernerne hos Michelin-restaurant
Din Pris

699,-

Udsolgt - 622 solgt

Sådan har du aldrig fået dansk mad før

Helt ekstraordinært får du nu mulighed for at besøge Michelin-restauranten Kokkeriet på Kronprinsessegade. Her sørger køkkenchef Morten Krogholm og resten af personalet for, at du får en en smagfuld og helt særlig aften med 18 gourmet-serveringer med moderne dansk mad.

Gør en helt almindelig onsdag særlig!
Hver onsdag kører Kokkeriet med deres unikke koncept ”Smag på stjernerne”. Her får kokkeeleverne– morgendagens stjernekokke – lov til at udfolde deres talenter, og dele dem med dig.

Det betyder, at du som gæst får serveret og betaler for køkkenets faste menu på 14 serveringer, og at du oven i hatten får 4 ekstra serveringer, der er lavet og udviklet af eleverne. Formålet er at holde eleverne motiverede og lade dem dygtiggøre sig. Køkkenchefen følger tæt med i processen og sørger for, at standarden holdes.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Glæd dig til:

  • 18 serveringer hos Kokkeriet (699 kr.)

Skal du have (rigtig god) vin til?

  • Tilkøb: vinmenu (799 kr.) 

Tilkøb er kun muligt, hvis du har købt 18 serveringer hos Kokkeriet.

loading map...
Kokkeriet
Kronprinsessegade 64 1306 København K

Om Kokkeriet:

Kokkeriet åbnede i 2001 og koncentrerer sig om det traditionelle danske køkken i nye mere moderne klæder. Det har de gjort med så stor succes, at de siden 2009 har haft en Michelin-stjerne. 

Restauranten ligger med kig til Nyboders gamle gule bygninger, hvor store glasfacader giver et kig fra gaden ind i restaurantens køkken og lader dig følge med i kokkenes arbejde. 

Smag på Stjernerne
En af de initiativer, der adskiller Kokkeriet fra Københavns andre stjernerestauranter er ”Smag på stjernerne”, der foregår hver onsdag. Her får kokkeeleverne lov til at lave 4 af de 18 serveringer, der serveres. 

Historisk set har Kokkeriet altid gjort en dyd ud af at involvere og udfordre deres elever - en sjældenhed i branchen, når vi er på det her gastronomiske niveau. Køkkenchefen følger da også tæt med i processen og sørger for, at standarden holdes, og at eleverne bevæger sig inden for Kokkeriets danske udgangspunkt.